Royal Coster Diamonds en LTC Startbaan vormen al decennia een gouden combinatie

Onlangs was de sponsorcommissie voor de rubriek Hawk-Eye te gast bij Match Sponsor Royal Coster Diamonds in Amsterdam en het daaraan gelieerde Diamant Museum. Hoe interessant. Startbaan-lid Robert Tamara gaf ons hoogst persoonlijk een uitgebreide rondleiding, vertelde enthousiast over beide bedrijven en nam ons mee in de bijzondere wereld van diamanten. Wij stellen vast: “Diamonds are éverybody’s best friend. Royal Coster Diamonds covers every demand!”.
Pronkstuk was voor ons natúúrlijk het 6 kg wegende “Golden Racket”, afgezet met maar liefst 1.420 diamanten ter waarde van ruim 1 miljoen euro. We hebben een serieuze poging ondernomen om deze als prijs voor onze volgende sponsorevent binnen te halen. Hoewel Robert daar niet onwelwillend tegenover stond, moest hij daar toch nog een paar nachtjes over slapen. We wachten met spanning af. Enfin, in de Hawk-Eye van Royal Coster Diamonds komt Robert uitgebreid aan het woord. Wie is Robert Tamara, waarom Royal Coster Diamonds onze club al decennia sponsort, wat ze voor jou als club-lid kunnen betekenen en nog veel meer leuke weetjes. Klik hier voor het volledige interview.

Robert Tamara

 

Geef een reactie