Huidige Sponsors

LTC Startbaan heeft met de volgende partners een sponsorovereenkomst:

Onze “Match” sponsors

Gaafa is dé specialist op het gebied van leesbrillen. Zij kunnen je exact vertellen wat het verschil is tussen een een leesbril uit de schappen van de supermarkt of de drogist en een leesbril met lenzen van premium kwaliteit. En wat dat bijvoorbeeld doet met je ogen en hersenen. En dan hebben we het nog niet eens over het montuur.
Het brede assortiment van de leesbrillen, zonnebrillen en bijbehorende accessoires vind je op de site. Mocht je je sterkte (eerst) laten bepalen en/of persoonlijk advies op prijs stellen dan is Gaafa ook elke vrijdag te vinden op de markt bij het Stadshart, tegenover Popov.

 

Makelaar in assurantiën, RMIA en RIA. Met liefst ruim 300 professionele medewerkers zijn ze vooral gespecialiseerd in het bedienen van de zakelijke markt en behoren ze tot een van de grootste kantoren in de regio. Maar wel met een persoonlijke benadering. Op elk deelgebied staan specialisten klaar om risico’s in kaart te brengen, dekken deze zo nodig af en bieden een oplossing bij onverhoopte schade. Meijers de zorgen, de ondernemer kan blijven ondernemen. Kernwaarde? Continuïteit voor de ondernemer en om dat te bereiken gaan ze tot het uiterste.

Winkellier in witgoed, audio, TV, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging voor alle bekende merken. Gevestigd op de Lindenlaan 382 en niet voor niets een begrip in Amstelveen. Door de persoonlijke aandacht en service voorbij de deur.
En door duidelijkheid. Geen gesteggel over nacalculatie. De prijzen voor vrijstaande apparatuur zijn altijd all in. Dus inclusief bezorgen, installeren én instrueren. En bij inbouw apparatuur wordt er altijd een voorcalculatie gemaakt.

Met locaties op het Stadshart en aan de Johannes Calvijnlaan op loopafstand van ons park is Patagonias inmiddels een begrip in Amstelveen aan het worden. Ruime keuze aan ijssmaken. (H)eerlijk bereid, zonder smaak-, kleur- of geurstoffen met zo min mogelijk suikers en altijd met natuurlijke ingrediënten. Maar ook voor een heerlijke kop koffie met ambachtelijk gemaakte patisserie kun je terecht bij Patagonias.

Next level interieur design. Van puur ontwerp tot en met oplevering indien gewenst. Studio Djanim zit op steenworp afstand van Park Startbaan. Beelden zeggen meer dan woorden. Laat je overtuigen door de ‘impressive impressions‘ van eerdere projecten.

 

SCHOONEMANblok3

Begonnen als een ontwerpstudio in de grafische vormgeving en interieur, is SchoonemanDesign inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke vormgeving en realisatie. Tevens heeft SchoonemanDesign ook de nodige expertise in huis op het gebied van het ontwerpen van display’s, shop-in-shop modules, DTP en 3D-Specials.

Zorgsamen-350-X-293-nr-2-93413125-1529006282614.png

Zorgsamen is in de regio een van oudsher vertrouwde particuliere organisatie, die hulp biedt aan vaak oudere mensen die zorg nodig hebben. En dat kun je heel ruim zien. Van hulp in de huishouding tot directe hulp. Van persoonlijke verzorging tot nachtzorg. Zorgsamen brengt vraag en aanbod tot elkaar en is daarom ook altijd op zoek naar nieuwe krachten.


Makelaar, sinds 2017 gevestigd in Amstelveen.  Specialist in aankoop en verkoop van onroerend goed en verhuur van woningen. Lijntjes met (financieel) adviseurs voor complete dienstverlening. Bewezen succes track record. Ook onder onze leden.


Denk je aan diamanten, denk je aan Royal Coster Diamonds. De oudste diamantslijperij ter wereld. Koninklijk onderscheiden. Maken sieraden voor elke doelgroep, voor elk budget. Al decennia verbonden als sponsor aan onze club. En daar zijn we best een beetje trots op.


Schoonmaken in de breedste zin van het woord.  Met name gericht op grote objecten. Dagelijks of periodiek. Een begrip binnen de branche. En ook binnen de club. Naast “Match” sponsor ook al jaren hoofdsponsor van het Jeugd OST en de gewilde Startbaan Sportstages.

Family-Cars-los-350-X-293.png
Over geweldige service gesproken. Family Cars is een compleet autobedrijf gespecialiseerd in verkoop van zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s. Is daarnaast expert in het op maat importeren van topmerken auto’s uit Duitsland. Beschikt over een eigen werkplaats voor al het denkbare onderhoud. Faire prijzen. Eerlijk advies. Tevreden klantenkring.

Onze “Game” sponsors

F1Solutions v2020

Automatisering. Voor sommige ondernemingen een harde noot. Voor F1 Solutions een roeping. F1 Solutions is een IT-partner in de breedste zin van het woord. Eén loket voor alle denkbare IT-vraagstukken. Of het nu om een netwerk, software of  hardware & hosting gaat, ze zijn in staat om je als onderneming op alle IT-gebieden volledig te ontzorgen. Zodat jij je als ondernemer kan richten op waar je goed in bent.


Als je hem niet persoonlijk kent, dan wel z’n werk: hovenier Leo Noordman. Hij is er de afgelopen jaren namelijk verantwoordelijk voor dat het groen op Park Startbaan tot in de puntjes verzorgd is. Onze leden happy en bezoekende clubs geven er ook vaak complimenten over. Leo is een typisch voorbeeld van niet lullen maar poetsen. No nonsens. Zegt wat ie doet. En doet wat ie zegt.