Huidige Sponsors

LTC Startbaan heeft met de volgende partners een sponsorovereenkomst:

Onze “Match” sponsors

Winkellier in witgoed, audio, TV, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging voor alle bekende merken. Gevestigd op de Lindenlaan 382 en niet voor niets een begrip in Amstelveen. Door de persoonlijke aandacht en service voorbij de deur.
En door duidelijkheid. Geen gesteggel over nacalculatie. De prijzen voor vrijstaande apparatuur zijn altijd all in. Dus inclusief bezorgen, installeren én instrueren. En bij inbouw apparatuur wordt er altijd een voorcalculatie gemaakt.

Met locaties op het Stadshart en aan de Johannes Calvijnlaan op loopafstand van ons park is Patagonias inmiddels een begrip in Amstelveen aan het worden. Ruime keuze aan ijssmaken. (H)eerlijk bereid, zonder smaak-, kleur- of geurstoffen met zo min mogelijk suikers en altijd met natuurlijke ingrediënten. Maar ook voor een heerlijke kop koffie met ambachtelijk gemaakte patisserie kun je terecht bij Patagonias.

Next level interieur design. Van puur ontwerp tot en met oplevering indien gewenst. Studio Djanim zit op steenworp afstand van Park Startbaan. Beelden zeggen meer dan woorden. Laat je overtuigen door de ‘impressive impressions‘ van eerdere projecten.

TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux met flagship stores op fietsafstand van onze club. Hier tref je het meest complete assortiment voor tennis aan. Vind je niet wat je zoekt bij TennisDirect, dan vind je het nergens. LTC Startbaan is sinds juli 2021 een uitgebreide samenwerking met “Match plus” sponsor TennisDirect aangegaan. Padelliefhebber? Dan zit je ook goed bij een van deze twee stores of ga je direct naar padeldirect.nl

SCHOONEMANblok3

Begonnen als een ontwerpstudio in de grafische vormgeving en interieur, is SchoonemanDesign inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke vormgeving en realisatie. Tevens heeft SchoonemanDesign ook de nodige expertise in huis op het gebied van het ontwerpen van display’s, shop-in-shop modules, DTP en 3D-Specials.

Zorgsamen-350-X-293-nr-2-93413125-1529006282614.png

Zorgsamen is in de regio een van oudsher vertrouwde particuliere organisatie, die hulp biedt aan vaak oudere mensen die zorg nodig hebben. En dat kun je heel ruim zien. Van hulp in de huishouding tot directe hulp. Van persoonlijke verzorging tot nachtzorg. Zorgsamen brengt vraag en aanbod tot elkaar en is daarom ook altijd op zoek naar nieuwe krachten.


Makelaar, sinds 2017 gevestigd in Amstelveen.  Specialist in aankoop en verkoop van onroerend goed en verhuur van woningen. Lijntjes met (financieel) adviseurs voor complete dienstverlening. Bewezen succes track record. Ook onder onze leden.

COS_royal_logo_FC extra wit
Denk je aan diamanten, denk je aan Royal Coster Diamonds. De oudste diamantslijperij ter wereld. Koninklijk onderscheiden. Maken sieraden voor elke doelgroep, voor elk budget. Al decennia verbonden als sponsor aan onze club. En daar zijn we best een beetje trots op.


Schoonmaken in de breedste zin van het woord.  Met name gericht op grote objecten. Dagelijks of periodiek. Een begrip binnen de branche. En ook binnen de club. Naast “Match” sponsor ook al jaren hoofdsponsor van het Jeugd OST en de gewilde Startbaan Sportstages.

Family-Cars-los-350-X-293.png
Over geweldige service gesproken. Family Cars is een compleet autobedrijf gespecialiseerd in verkoop van zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s. Is daarnaast expert in het op maat importeren van topmerken auto’s uit Duitsland. Beschikt over een eigen werkplaats voor al het denkbare onderhoud. Faire prijzen. Eerlijk advies. Tevreden klantenkring.

Onze “Game” sponsors

F1Solutions v2020

Automatisering. Voor sommige ondernemingen een harde noot. Voor F1 Solutions een roeping. F1 Solutions is een IT-partner in de breedste zin van het woord. Eén loket voor alle denkbare IT-vraagstukken. Of het nu om een netwerk, software of  hardware & hosting gaat, ze zijn in staat om je als onderneming op alle IT-gebieden volledig te ontzorgen. Zodat jij je als ondernemer kan richten op waar je goed in bent.


Als je hem niet persoonlijk kent, dan wel z’n werk: hovenier Leo Noordman. Hij is er de afgelopen jaren namelijk verantwoordelijk voor dat het groen op Park Startbaan tot in de puntjes verzorgd is. Onze leden happy en bezoekende clubs geven er ook vaak complimenten over. Leo is een typisch voorbeeld van niet lullen maar poetsen. No nonsens. Zegt wat ie doet. En doet wat ie zegt.