Huidige Sponsors

LTC Startbaan heeft met de volgende partners een sponsorovereenkomst:

Onze “Match” sponsors

SCHOONEMANblok3

Begonnen als een ontwerpstudio in de grafische vormgeving en interieur, is SchoonemanDesign inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van tentoonstellingsarchitectuur, zakelijke vormgeving en realisatie. Tevens heeft SchoonemanDesign ook de nodige expertise in huis op het gebied van het ontwerpen van display’s, shop-in-shop modules, DTP en 3D-Specials.

Olympic Gym is gelegen in het inspiratievolle Olympisch stadion. Al diverse keren verkozen tot beste Fitness Club van Amsterdam en recent zelfs ook van heel Noord-Holland. Onderscheidt zich van de massa door een persoonlijke aanpak en een ruime keuze aan faciliteiten. Voor topsporters tot recreanten. Voor jong tot oud.

Zorgsamen-350-X-293-nr-2-93413125-1529006282614.png

Zorgsamen is in de regio een van oudsher vertrouwde particuliere organisatie, die hulp biedt aan vaak oudere mensen die zorg nodig hebben. En dat kun je heel ruim zien. Van hulp in de huishouding tot directe hulp. Van persoonlijke verzorging tot nachtzorg. Zorgsamen brengt vraag en aanbod tot elkaar en is daarom ook altijd op zoek naar nieuwe krachten.

F1Solutions v2020

Automatisering. Voor sommige ondernemingen een harde noot. Voor F1 Solutions een roeping. F1 Solutions is een IT-partner in de breedste zin van het woord. Eén loket voor alle denkbare IT-vraagstukken. Of het nu om een netwerk, software of  hardware & hosting gaat, ze zijn in staat om je als onderneming op alle IT-gebieden volledig te ontzorgen. Zodat jij je als ondernemer kan richten op waar je goed in bent.


Makelaar, sinds 2017 gevestigd in Amstelveen.  Specialist in aankoop en verkoop van onroerend goed en verhuur van woningen. Lijntjes met (financieel) adviseurs voor complete dienstverlening. Bewezen succes track record. Ook onder onze leden.

COS_royal_logo_FC extra wit
Denk je aan diamanten, denk je aan Royal Coster Diamonds. De oudste diamantslijperij ter wereld. Koninklijk onderscheiden. Maken sieraden voor elke doelgroep, voor elk budget. Al decennia verbonden als sponsor aan onze club. En daar zijn we best een beetje trots op.


Schoonmaken in de breedste zin van het woord.  Met name gericht op grote objecten. Dagelijks of periodiek. Een begrip binnen de branche. En ook binnen de club. Naast “Match sponsor” ook al jaren hoofdsponsor van het Jeugd OST.

Family-Cars-los-350-X-293.png
Over geweldige service gesproken. Family Cars is een compleet autobedrijf gespecialiseerd in verkoop van zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s. Is daarnaast expert in het op maat importeren van topmerken auto’s uit Duitsland. Beschikt over een eigen werkplaats voor al het denkbare onderhoud. Faire prijzen. Eerlijk advies. Tevreden klantenkring.

Onze “Game” sponsors

GF Deko 350x293

Een open relatie. Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Vakmanschap. Samenwerking. Juiste prijzen. Het zijn sleutelwoorden binnen GF Deko. Of het nu gaat om bouw, verbouw, restauratie, renovatie of onderhoud van huizen, gebouwen, scholen, winkels, hotels of sportaccommodaties. GF Deko staat voor degelijkheid. Van fundering tot en met dak.

SBA-350-X-158.png

Leren. Dat moet je eigenlijk eerst leren. Bij Studie Begeleiding Amstelveen begrijpen ze dat als geen ander. Geen standaard huiswerkbegeleiding, maar echt een slimme methodiek waarmee je het maximale uit je leerpotentie kunt halen. Voor elke leeftijd. Voor elk niveau. Met excellente studiebegeleiders. Resulterend in structureel betere resultaten. En daarom hebben al vele jeugdleden de weg naar SBA gevonden.


Als je hem niet persoonlijk kent, dan wel z’n werk: hovenier Leo Noordman. Hij is er de afgelopen jaren namelijk verantwoordelijk voor dat het groen op Park Startbaan tot in de puntjes verzorgd is. Onze leden happy en bezoekende clubs geven er ook vaak complimenten over. Leo is een typisch voorbeeld van niet lullen maar poetsen. No nonsens. Zegt wat ie doet. En doet wat ie zegt.