Business Club komt bij elkaar voor sponsortrilogie. Studio Djanim grote winnaar.

 

Afgelopen vrijdag vond alweer het vierde sponsorevent plaats en hier zal nog lang over worden nagepraat. Vanaf 17.15 uur werd een verbeten doch sportieve strijd geleverd voor de inmiddels befaamde sponsorwisseltrofee. Dit jaar op maar liefst 3 onderdelen: tennis, padel én biljart. Middels een ingenieus doordraaischema opgesteld door Hans Onverwagt, ontspon zich een fantastisch schouwspel. Een aantal deelnemers had zichtbaar moeite met de omschakeling. Zo zagen we ineens trekstoten tijdens het padel, bandega’s en onderhandse services tijdens het tennis en het meest opvallende waren wel de lobjes op het biljartlaken. Met alle gevolgen van dien. De schade zal uiteraard bij Meijers geclaimd worden.
Na afloop van de trilogie konden alle sponsors uitwasemen in de nieuw aangelegde “Businessclub Wing”. Namens de gehele sponsorcommissie heette Marco Robijns nieuwkomers Meijers Assurantiën, Gaafa en Rojo Racketsports  officieel  welkom in de businessclub en werd er kort stilgestaan bij een aantal sponsor weetjes.
Verdiende winnaar van de sponsorwisseltrofee werd dit jaar uiteindelijk Djanim van der Schalk van Studio Djanim. De vakjury sprak lovende kritieken over zijn fitheid, spelinzicht, hand-oog coördinatie en uitzonderlijke balgevoel. Tot grote blijdschap van Djanim zal de trofee een jaar lang op zijn kantoor pronken.
Onder genot van een wandelend buffet en een drankje, weer prima verzorgd door Sportcafé Startbaan, werd er in een ongedwongen sfeer nagepraat over de trilogie en over alles wat een huidige businessclub member van LTC Startbaan bezighoudt. Dank allen, het was weer groots.

Geef een reactie