Therese Wijnen en Mirjam Meier winnaars Club van 50 loterij

Tijdens de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen vond ook de trekking van de Club van 50 loterij plaats. Onder grote belangstelling trok de kersverse clubkampioen Xander Spong de twee winnende loten voor onze “vrienden van LTC Startbaan”. Mirjam Meier en Therese Wijnen zullen daar zeer content mee geweest zijn, want zij werden daarmee beide de gelukkige winnaars van een waardebon ter waarde van maar liefst € 125,-, te besteden bij onze Match Sponsor Rojo. De sponsorcommissie feliciteert beide winnaars van harte en dankt uiteraard alle Club van 50-leden voor hun extra steun. Noteer vast in de agenda: op vrijdag 22 november zal vinoloog en sponsorcommissie-lid Peter Bot nog een leuke activiteit voor alle Club van 50-leden organiseren.

therese Wijnen.JPG
Clubkampioen Xander Spong feliciteert een van de gelukkige winnaars Therese Wijnen.

Een gedachte over “Therese Wijnen en Mirjam Meier winnaars Club van 50 loterij”

Geef een reactie