Dankzij Zorg en Zekerheid en Zorgsamen schitteren onze OldStars ook tijdens de winter

Afgelopen week nam onze sponsorcommissie een kijkje bij de wekelijkse training van de ruim 24 OldStars. Want ook in de winter gaat deze populaire spelvorm gewoon door in het NTC. Conclusie? Wat ons betreft mag het woord Old er wel vanaf gehaald worden. Als jonge honden bewoog het bonte gezelschap zich over de baan alsof de tand des tijds volstrekt langs hun heen is gewaaid. Gedreven, scherp en onvermoeibaar.

Na een korte warming-up gevolgd door diverse spelvormen, werd de gevarieerde sessie afgesloten met een partijvorm.  En hoewel de bal een keer extra mag stuiteren, werden de rally’s opvallend kort gehouden. Tactisch zit het dus ook wel snor met deze groep.

Dit alles onder de bezielende leiding van vaste trainer Wim Gomersbach. En niet onbelangrijk, natuurlijk mogelijk gemaakt door Match Sponsor Zorgsamen én ook dit jaar weer door de gulle bijdrage van Zorg en Zekerheid, die daarmee hun missie onderstrepen: “Samen zo gezond mogelijk door het leven gaan”. En dat is maar goed ook, want uit een spontaan afgenomen enquête bleek dat het merendeel niet meer op de baan zou hebben gestaan als deze bijdrage er niet geweest was! Dat onze OldStars Zorg en Zekerheid dan ook zeer dankbaar zijn werd dan ook niet onder stoelen of banken geschoven: klik hier. Meer info over onze OldStars vind je hier.

 

Geef een reactie