Startbaan Sportstages mede dankzij ASKO uitgegroeid tot sportief fenomeen voor de jeugd

Startbaan Sportstages. Als concept bedacht door grondlegger Hans Onverwagt en inmiddels door een enthousiaste groep jeugdige LTC-ers in samenwerking met een aantal sportverenigingen in de buurt uitgebouwd tot een waar fenomeen in de regio. Doelgroep: kinderen van 6 tot 13 jaar. Insteek: jeugd uit Amstelveen tijdens de vakantieperiode een onvergetelijke sportweek laten meemaken. En jeugd en sport zijn nou precies de twee kernwaarden van de sponsorfilosofie van onze Match sponsor ASKO.

Terug naar de sportstages. Vaak wordt er in de ochtend gestart met een tennisonderdeel op ons Park vervolgd met diverse uitstapjes naar andere sporten zoals Atletiek, Basketbal, Honkbal, Hockey, Korfbal, Turnen en Boksen. Hoe leuk.

Ook deze 5e editie was weer een daverend succes en de kinderen hebben inderdaad een onvergetelijke (mid) week gehad. Grote pluim aan de organisatie en overige deelnemende verenigingen. En dus speciale dank aan ASKO, al vele jaren één van de grootste “Match plus” sponsors van onze club. In 2019 konden we al uitgebreid kennismaken met mede-eigenaar Marcel Bellis in de rubriek “Hawk-Eye” en in 2023 staat zijn sponsorfilosofie dus nog fier overeind.

Geef een reactie