Blogs

Patagonias zet Hawk-Eye in. Maak kennis met deze ijsersterke Match Sponsor van baan 11.

Denken Amstelveners aan Argentinië dan denken ze aan Maradona, Messi en natuurlijk aan IJssalon Patagonias. Vreemd genoeg blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat onze Sponsorcommissie onlangs onder onze leden heeft gehouden, dat nog niet iedereen de weg naar onze Match sponsor van baan 11 heeft weten te vinden. Gemiste kans. Dus daar gaan we verandering in brengen.
Met onze vaste sponsorrubriek “Hawk-Eye” krijgen we een kijkje in de keuken van deze (h)eerlijke ambachtelijke ijsmakers. Wie is de stuwende kracht achter deze ijsersterke formule, wat maakt hun ijs uniek, waar kan je het halen, wat bieden ze nog meer dan ijs en waarom hebben ook zij gekozen voor een seat in onze businessclub. Aardig weetje, eigenaresse Nuria stond al op de padelbaan in Argentinië toen menig lid van LTC Startbaan nog in de luiers rondliep. Kortom, klik rápido hier voor een uitgebreide kennismaking met Patagonias. Nieuwsgierig naar eerdere Hawk-Eyes van onze Match Sponsors? Ga naar deze pagina en klik op je favoriete logo.

Royal Coster Diamonds hoofdsponsor OST. Topeditie in het vooruitzicht.

We hebben gewoon nieuws, goed nieuws en schitterend nieuws. En deze is wel van de laatste categorie: Royal Coster Diamonds zal komende editie als hoofdsponsor van het OST fungeren. Dat betekent dat na de succesvolle samenwerking van afgelopen seizoen, de “preferred partner”-status naar een nog intensievere samenwerking getild gaat worden. En daarmee verzekeren we ons van een groot en sterk deelnemersveld en een compleet ‘off court’ programma. De ruim 700 (!) spelers én de vele toeschouwers zullen weer voor de nodige bedrijvigheid en gezelligheid op ons Park gaan zorgen.

Na ons eerdere bezoek aan Royal Coster Diamonds waren Ronald Koster, Robert Groot en onze eigen Robert Tamara afgelopen week te gast op ons Park om o.a. met Rein Willems, directeur van het OST en Marco Robijns van de sponsorcommissie te proosten op deze intensieve samenwerking. Een samenwerking die overigens verder zal gaan dan het OST alleen. Later meer daarover. En zoals je ziet hebben we de blijde gezichten maar meteen op camera vastgelegd.

Hoewel het OST ‘pas’ gepland staat voor 19 tot en met 25 juni, wordt er achter de schermen al door diverse partijen hard gewerkt aan de komende 41e editie. Alvast de sfeer proeven voor wat ons te wachten staat? Bekijk dan nog maar eens de professionele film die we vorig jaar van de spannende finaledag hebben gemaakt en bekijk hoe Ronald Koster de 40e editie van het OST had ervaren. Of loop nog eens door de foto’s die er toen geschoten zijn. Wordt leuk. Wordt interessant. Wordt vervolgd.

Meijers Assurantiën welkome versterking van Business Club LTC Startbaan

Onlangs was Leslie de Swaan Meijers, mede eigenaar en de marketing & communicatie manager van Meijers Assurantiën op ons park om haar handtekening onder een 3 jarige Match overeenkomst te zetten. Daarmee worden ze de nieuwe trotse ‘eigenaar’ van baan 7. Meijers is een van de grootste assurantie makelaars in de regio, gevestigd op de Van Heuven Goedhartlaan op ongeveer 25 goed geslagen forehands hemelsbreed van ons Park. Met liefst ruim 300 professionele medewerkers zijn ze vooral gespecialiseerd in het bedienen van de zakelijke markt. Zo staan ze bijvoorbeeld ook onze ‘eigen’ Park Startbaan bij met raad en daad voor complexe verzekeringskwesties. De sponsorcommissie is dan ook uiterst happy met deze welkome versterking voor onze businessclub. Wat heet, het zou ons niet verbazen als straks meer zakelijk georiënteerde leden in contact komen met Meijers Assurantiën. Een ruimere kennismaking met dit succesvolle familiebedrijf volgt dan ook tijdens het seizoen. Dat verzekeren we jullie.

 

 

Business Club vermaakt zich uitstekend tijdens Sponsorevent

Afgelopen vrijdag kwam onze business club weer bijeen op ons jaarlijkse sponsorevent. Een aantal van hen waagde zich aan Padel, waarbij bleek dat als je het nog nooit gedaan hebt je al een aardig niveau kunt bereiken. Tijdens het aanvullen van het verloren vocht en electrolyten gaf sponsorcommissielid Marco Robijns een kort overzicht van een aantal sponsorweetjes gevolgd door een uitleg hoe de verkiezing van de “Most Value Player” van het padelevent zorgvuldig en objectief tot stand was gekomen . Op basis van de 4 gehanteerde criteria t.w. ruimtelijk inzicht, core stability, spelgogme en mentale weerbaarheid, was het voor niemand een verrassing dat Maria Bellis van ASKO er met de fel begeerde wisselbeker vandoor ging. En zo dus de opvolger werd van Ronald Koster van Royal Coster Diamonds. De heerlijke tapas waren prima verzorgd door Master Chef Rick Nieuwenkamp himself en ongedwongen vonden er geanimeerde gesprekken plaats over uiteenlopende onderwerpen: van investeren in vastgoed, de kracht van e-commerce, hoe van kijkers kopers te maken, hoe om te gaan met personeelstekorten tot aan een ongelukkig aangelegde bussluis in Bovenkerk. Hier en daar werden ook nog wat zakelijke afspraken gemaakt. We hebben het tenslotte over een alsmaar groeiende business club. Het goede nieuws? Het was weer een zeer geslaagd event. Het slechte nieuws? We moeten weer een jaar wachten op een vervolg.

Clubkampioenschappen succesvol mede dankzij hoofdsponsor Amstel Makelaardij

Het zit erop. Bijna 3 weken hebben we genoten van de Startbaan Amstel Makelaardij Clubkampioenschappen. Mooie en bovenal sportieve wedstrijden, ca. 200 deelnemers, aardig wat toeschouwers, een goed verzorgde catering, geslaagde off court activiteiten, prima weersomstandigheden en zoals voorspeld: verrassende winnaars. De hiërarchie binnen de club is hiermee weer aardig door elkaar geschud. Mocht je op ons Park iemand tegen komen die met de borst vooruit of met het hoofd in de wolken loopt? Grote kans dat het één van de clubkampioenen betreft.
We geven een groot compliment aan de gehele organisatie, het liep allemaal weer op rolletjes. Rien Hogerwerf (altijd trouw ondersteund door wederhelft Jeanne) nam na ruim 30 keer (!) afscheid als hoofdregisseur van dit main event. Namens alle deelnemers in de afgelopen 30 jaar, bedankt Rien! Tevens dank aan onze hoofdsponsor Amstel Makelaardij, die niet geheel onverdienstelijk zelf ook een padelballetje meesloegen. Alles is gelukkig haarscherp door onze huisfotograaf Paul Gabel voor het nageslacht vastgelegd. De foto’s van het eerste weekend vind je hier. Voor Padel en Partymix hier. En de foto’s van het afgelopen weekend kun je hier bewonderen. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

OldsStars tennis blijkt voltreffer. Aantal deelnemers maar liefst verdrievoudigd.

Wat vorig jaar met 8 deelnemers begon als een experiment vanuit de KNLTB en door LTC Startbaan geïntroduceerd werd, blijkt een regelrechte schot in de roos. Inmiddels zijn elke donderdagmiddag maar liefst 24 OldStars op ons Park te vinden, die zich vol enthousiasme onderwerpen aan diverse tennisspelvormen en aangepaste tennisregels. Eén ding is zeker, meer jaren tenniservaring en spelinzicht op de vierkante meter vind je nergens in Nederland. Vanaf september worden de activiteiten voor het ‘winter’seizoen gewoon vervolgd op de banen van het NTC (Kegel). Credo van dit alles? Je bent nooit te oud om te (blijven) spelen!
Geweldig dat dit initiatief mede tot stand is gekomen door onze Match Sponsor Zorgsamen. Over de beweegredenen was directeur Marco Duut vorig jaar al duidelijk:  “Het is geweldig dat we een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”. Waarvoor dank Marco. Voor meer informatie over het OldStars tennisconcept klik hier.

Sponsorcommissie strikt servicekanon DIS als nieuwe Match sponsor op baan 5

Ze zijn inmiddels een begrip onder Amstelveners en daarbuiten. We zijn dan ook apetrots dat we een 3-jarige Match Sponsorovereenkomst met DIS hebben afgesloten. Onlangs was eigenaar René van der Reest op ons park om dit met de befaamde ‘Hansshake’ met sponsorcommissielid Hans Onverwagt te bekrachtigen. DIS is nou exact een voorbeeld van een winkelier waar je nog écht persoonlijke aandacht krijgt. Met hart voor de zaak en klanten. Of je nou een broodrooster, wasmachine, TV of een complete hoogwaardige audio set wilt aanschaffen. De afkorting zegt het al: Dit Is Service. Die van Kyrgios verbleekt hierbij. Loop maar eens binnen op de Lindenlaan 382 en laat gerust weten dat je van LTC Startbaan bent. Drempelvrees? Dan kun je natuurlijk ook eerst even een kijkje nemen op baan 5. Die is namelijk vanaf heden omgedoopt tot DIS baan. De Sponsorcommissie heet eigenaar René van der Reest van harte welkom in onze businessclub. Later dit jaar zullen we in onze rubriek Hawk Eye vast en zeker nader kennismaken met René.

 

Amstel Makelaardij ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de Clubkampioenschappen

Steeds meer leden kennen onze Match Sponsor Amstel Makelaardij als trouwe Match sponsor. Sinds vorig jaar is die bekendheid nog eens sterk toegenomen door tevens de clubkampioenschappen als hoofdsponsor te adopteren.
Als het gaat om de aankoop, verkoop of verhuren van een huis weten steeds meer leden dan ook de weg naar de Amsterdamseweg te vinden waar Frans Vogel en zijn team klaar staan om dat in professionele banen te leiden.
Frans vertelt enthousiast: “Sponsoring bij LTC Startbaan met het Match pakket heeft ons de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd en met de extra sponsoring van de clubkampioenschappen hebben we gemerkt dat onze naamsbekendheid onder de leden verder is gestegen. Althans, we merkten dat meer leden contact met ons zochten. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen we gevraagd werden of we dit jaar weer de clubkampioenschappen wilden sponsoren. Trouwens, ik begreep dat padel nu ook op het menu staat. Ik speel dat ook al enige tijd met vol enthousiasme en wellicht is dit een mooie gelegenheid om mij in het strijdgewoel te mengen”. Dat juichen we als sponsorcommissie uiteraard van harte toe Frans, houd het weekend van 2, 3 en 4 september maar vast vrij!

 

Studio Djanim maakt interieurontwerp & visualisatie toegankelijk voor leden

Terug van (tijdelijk) weggeweest. Onze rubriek Hawk-Eye waarin we dieper inzoomen op een van onze sponsors. Dit keer met Djanim van der Schalk van Studio Djanim, Match sponsor van baan 8. Over hoe hij dagelijks uitkijkend over Park Startbaan geïnteresseerd raakte om onze club te sponsoren. Over hoe hij met vallen en opstaan zichzelf ontwikkeld heeft tot een specialist in interieurontwerp & visualisatie. Over dat hij als nieuwe sponsor meteen ook maar lid is geworden en door Wim Gomersbach een gemiste tenniscarrière gaat inhalen. En last but not least, dat hij de leden van LTC graag uitdaagt. En dan hebben we het niet over een tennispotje (mag uiteraard ook), maar voor een gratis interieurconsult mocht je op het punt staan om te gaan verbouwen of te verhuizen. Sterker, en nu opletten geblazen: de eerste 2 leden die zich bij hem melden krijgen een gratis ontwerp van hun woonkamer inclusief een 3D tekening met de bijbehorende artist impressions!
Kortom, maak snel kennis met Djanim in zijn Hawk-Eye. Ennuh, zwaai gerust naar Djanim als je tijdens kantoortijden op ‘zijn’ baan 8 staat te tennissen.

Smashing News: Royal Coster Diamonds Preferred Partner van het OST

Wat een topbericht. Onze trouwe clubsponsor Royal Coster Diamonds breidt haar Match sponsorschap uit en wordt “Preferred Partner” van het Open Startbaan Toernooi (OST). Afgelopen woensdag was Ronald Koster, Marketing Directeur van Royal Coster Diamonds op ons Park om dat officieel met een handtekening te bekrachtigen. Rein Willems, toenooidirecteur OST en Marco Robijns namens de sponsorcommissie, waren ook van de partij om hun krabbel onder deze gouden samenwerking te zetten. Dankzij de extra steun zijn we dit keer weer verzekerd van een sterk bezet toernooi met topspelers uit de wijde regio en kunnen we het toernooi met diverse festiviteiten rondom het tennis en Padel extra glans geven. Kortom, dit wordt een fonkelende editie waar nog lang over gesproken zal gaan worden. In het bijgaande filmpje kun je kennismaken met Ronald Koster. Hij legt uit waarom Coster Diamonds deze logische stap heeft genomen en wat ze eigenlijk met tennis hebben. En kom gerust kijken op de finaledag als Ronald zelf dé wedstrijd van het seizoen mag spelen op het Centre Court of liever gezegd zijn eigen Royal Coster Diamonds baan…. Wordt vervolgd!

We hangen het aan de grote klok, Park Startbaan is nu volledig bij de tijd

Wat staat ie schitterend. Of liever gezegd, wat hangt ie prachtig. We hebben het dan over onze radiogestuurde stationsklok, over het gehele Park zichtbaar en tot op de seconde nauwkeurig. Zwitserse precisie dus.
Afgelopen zondag vond in ons 50-jarige jubileumjaar onder toeziend oog van aardig wat leden de officiële onthulling plaats. De klok die er door een krachtige en soepele samenwerking tussen LTC Startbaan, Park Startbaan en de Sponsorcommissie is gekomen. De klok die voor een groot gedeelte gefinancierd is door onze  ‘Vrienden van LTC Startbaan’ die tezamen de Club van 50 vormen. De klok die er voor gaat zorgen dat je op tijd begint met spelen én tijdig zal gaan vegen. De klok die aangeeft dat je nog tijd genoeg hebt om wat (meer) te drinken op het terras of in het Sportcafé.
Bij de onthulling nam als eerste onze voorzitter Milko Arendse ons mee in een stuk geschiedenis van de club, waarna Peter Bot als lid van de Sponsorcommissie een korte beschrijving gaf van welke ‘krachten’ er voor gezorgd hebben dat deze klok er uiteindelijk is gekomen. Met een ferme ruk aan het touw (je kon zien dat Peter regelmatig in de sportschool te vinden is) en na het ontkurken van de champagne, werd de klok dan eindelijk onder luid applaus ontbloot en officieel in gebruik genomen. Ohh’s en ahh’s vloeiden rijkelijk door de lucht. En als je de klok ziet, meer dan begrijpelijk.
Daarna werden de feestelijkheden in het clubhuis voortgezet. Daar gaf Rein Willems als voorzitter van Park Startbaan een overzicht van wat we als tennisclub nog meer voor verbeteringen aan het Park mogen verwachten. Klonk veelbelovend en dat is het ook. Onder genot van een drankje en diverse hapjes, werd het nog reuze gezellig. Jammer als je er niet bij kon zijn, maar gelukkig kun je nog wat nagenieten met de beelden.
De Sponsorcommissie bedankt alle partijen die deze klok mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder dus onze Club van 50, zonder jullie bijdrage had dit functionele pronkstuk er niet gehangen!

Welkomstdoek sponsors weer up to date

En daar hangt ie alweer! De actuele versie van ons welkomstdoek met daarop al onze huidige clubsponsors. Zowel overdag en in de avond goed zichtbaar door de spotlights in de grond. Degene die al onze clubsponsors als eerste uit z’n hoofd kent, mag zich bij de sponsorcommissie melden en ontvangt een schitterende fles wijn, wit of rood naar keuze!

Druk bezocht Club van 50 Event keiharde ace

Afgelopen zaterdag werd onder Spaanse weersomstandigheden het 2e event van de Club van 50 georganiseerd. In de middag maakte de zg. “Vrienden van LTC Startbaan” kennis met de razend populaire sport Padel dat in het begin van de avond werd vervolgd met Tapas, prima verzorgd door Sportcafé Startbaan. Uitkomst? Eigenlijk alleen maar (dol) enthousiaste reacties van onze Amigos. Marco Robijns gaf in zijn nawoord aan dat er binnenkort een grote klok op het park verschijnt dat voor een groot deel gefinancierd gaat worden uit de inkomsten van de Club van 50 en dat Padel wellicht een wat prominentere plek gaat innemen binnen onze vereniging. Wim Rentenaar en John Bijlsma werden op basis van objectieve en meetbare criteria gekozen tot hét padelkoppel van het event en kunnen een glansrijke Padelcarrière tegemoet zien. Peter Bot voltrok uiteindelijk met notariële accuratesse de trekking van maar liefst 6 TennisDirect waardebonnen ad €125,- per stuk. De gelukkige winnaars waren Mirjam Meier (verrassend 😉), Kees Noomen, René van de Ven, Marc Borkink, Elfride Telting en …nou ja zeg, Peter Bot zelf. Dat hield de gemoederen nog lang bezig. Was er dan helemaal geen wanklank te bekennen? Toch wel. Van buiten zwelt de kritiek aan dat de Club van 50 snel moet worden uitgebreid naar een Club van 75. Elk kritiekpuntje neemt jullie sponsorcommissie serieus en natuurlijk willen wij niemand buitensluiten. Dus gaan we zeker over nadenken. Tot slot bedankt de sponsorcommissie Han Schooneman; namen van nieuwe Vrienden in 2022 met nummers 9, 10, 33, 36 en 37 shinen dank zij hem nu ook tip top op ons Club van 50 bord. Tot het volgende event!

LTC Startbaan introduceert eigen QR-code

Geniaal. Sinds donderdag hangt bij elke baan een uitnodigende QR code, die je na het scannen rechtstreeks naar de site van de betreffende Match Sponsor brengt. Ofwel, “Read ’t en je ziet ’t”. En dat maakt een Match sponsor pakket bij LTC Startbaan nóg completer. Meer weten? We hebben (nu) nog 2 Match plekken over en het seizoen begint bijna dus….

Match sponsor Zorgsamen omarmt OldStars tennis

Het is een mooie trend aan het worden: onze Match sponsors die zo tevreden zijn over hun sponsorschap bij LTC Startbaan, dat ze extra sponsorgelden willen investeren in een specifiek doel. Zo is ASKO al geruime tijd de hoofdsponsor van de populaire Startbaan Sportstages voor de jeugd en werden de clubkampioenschappen omgedoopt in de Amstel Clubkampioenschappen door de gulle extra sponsorbijdrage van Amstel Makelaardij.

In ons laatste gesprek gaf Zorgsamen aan ook iets extra’s te willen doen. Al snel gingen de gedachte uit naar de nieuwe tennisvorm voor ouderen; het afgelopen jaar succesvol geïntroduceerde OldStars tennis. Marco Duut, directeur van Zorgsamen was direct enthousiast: “Als één van de grootste thuiszorgaanbieders in de regio op het gebied van huishoudelijke ondersteuning hebben wij natuurlijk veel contact met ouderen. En dan vaak in een ondersteunende rol, omdat men fysiek tot minder in staat is. Hoe geweldig is het dan dat we ook een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”.
En hoewel er met tennis altijd maar één partij kan winnen is hier toch echt sprake van een win/win. Zorgsamen tevreden én door de extra bijdrage kunnen we de kosten voor de deelnemers relatief laag houden. Mede namens onze OldStars dank hiervoor Marco!

Onder leiding van onze eigen OldStar trainer Wim Gomerbach zijn de OldStars zomers actief op Park Startbaan en in het winterseizoen bij De Kegel/NTC.

Sponsorevent 2021 levert weer veel tevreden gezichten op

Hoewel de opkomst met ruim 20 deelnemers wat minder was dan de laatste editie, was het sponsorevent ook dit jaar weer een groot succes. Rond 17.30 werd er gestart met een intensieve en gevarieerde tennisclinic, perfect verzorgd door Wim Gomersbach en Erwin Roorda. Na afloop kwam de door Amstel Makelaardij beschikbaar gestelde handdoek dan ook prima van pas. In de serre gaf Marco Robijns o.a. een kort overzicht van de upgrading van Park Startbaan en de mutaties binnen onze businessclub met daarbij speciale aandacht voor de nieuwe sponsors Noordman Hoveniers, TennisDirect, Patagonias IJssalon en Studio Djanim. De felbegeerde wisseltrofee voor de “Best Team Player” ging naar Ronald Koster, marketing manager van Royal Coster Diamonds, die keer op keer zijn medespelers op weergaloze wijze wist te motiveren. Sportcafé Startbaan serveerde daarna een gevarieerd menu van diverse hapjes uit waarna de deelnemers rond 21.00 uur tevreden huiswaarts keerde.

Ronald Koster van Royal Coster Diamonds ontvangt uit handen van Marco Robijns de felbegeerde wisseltrofee voor “Best Team Player”

De Business Club wordt bijgepraat over diverse sponsorzaken

Patagonias ijssalon en Studio Djanim nieuwe Match Sponsors

Hoe koel. Met trots kan de sponsorcommissie melden dat de business club is uitgebreid met maar liefst twee nieuwe Match sponsors. IJssalon Patagonias op fietsafstand van ons park staat garant voor (h)eerlijk ambachtelijk ijs. Zonder smaak- en kleurstoffen, natuurlijke ingrediënten, laag suikergehalte en altijd vers bereid. Trouwens ook voor prima patisserie of een lekkere lunch kun je bij Patagonias terecht. In oktober zal baan 11 officieel worden omgedoopt tot baan “Patagonias”.
Baan 8 wordt dan baan “Studio Djanim”. Het kantoor van Studio Djanim is gevestigd op Startbaan 8 en kijkt uit op ons park. Toe aan een nieuw interieur? Dan ben je bij Studio Djanim aan het goede adres. Neem maar eens een kijkje op hun site dan begrijp je wat we bedoelen. LTC Startbaan en de sponsorcommissie heten Patagonias en Studio Djanim van harte welkom in de business club en hopen dat veel leden de weg naar jullie zullen vinden.

Hans Onverwagt geeft zijn befaamde “Hansshake” aan Nuria en Ferdinand van Patagonias

Ook Djanim van der Schalk tekende een 3-jarige Match overeenkomst

Marcel Wegloop tekent bij, baan 4 blijft de “Family Cars” baan

De vaart zit erin. En hoe. Ook Family Cars (baan 4) is tot verlenging van zijn ‘Match’ overeenkomst overgegaan. Onze eigen Marcel Wegloop hoefde daar niet lang over na te denken, want menig lid van de tennisclub heeft immers in de afgelopen jaren de weg naar zijn bedrijf in Amsterdam Zuid-Oost weten te vinden. Of dat nu voor een mooie occasion is, een voordelige luxe import auto of voor onderhoud, het zal bij  Family Cars wel te maken hebben met de service.  Marcel blij, sponsorcommissie content en de club kan deze bijdrage weer een mooie bestemming geven.

Marcel Wegloop zet z’n handtekening onder de nieuwe sponsor overeenkomst

Realistische score als Marcel woensdags tegen commissielid Hans Zunnebeld speelt

                  Succesvolle partnership tussen Family Cars en LTC Startbaan door de geweldige service

Zorgsamen zet handtekening onder nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst

De vaart zit erin, ook Zorgsamen zal de komende 3 jaren als Match sponsor aan onze club en baan 10 verbonden blijven. Marco Duut, directeur en eigenaar van de grootste thuiszorgorganisatie in de regio kwam hoogst persoonlijk op ons vernieuwde park langs om dat officieel te bekrachtigen. Top Marco! Weten wat Zorgsamen voor je kan betekenen, niet in de laatste plaats als fijne (parttime) werkgever van dankbaar werk? Check dan nog even zijn Hawk Eye van 2019, die is nog steeds actueel.

 

    Marco Duut verlengt onder toeziend oog van onze Marco voor 3 jaar

Zorgsamen: voorsprong door thuiszorg op maat

          Zorgsamen ontvangt nieuwe medewerkers met open armen! Solliciteer via hun site.