Blogs

Match sponsor Zorgsamen omarmt OldStars tennis

Het is een mooie trend aan het worden: onze Match sponsors die zo tevreden zijn over hun sponsorschap bij LTC Startbaan, dat ze extra sponsorgelden willen investeren in een specifiek doel. Zo is ASKO al geruime tijd de hoofdsponsor van de populaire Startbaan Sportstages voor de jeugd en werden de clubkampioenschappen omgedoopt in de Amstel Clubkampioenschappen door de gulle extra sponsorbijdrage van Amstel Makelaardij.

In ons laatste gesprek gaf Zorgsamen aan ook iets extra’s te willen doen. Al snel gingen de gedachte uit naar de nieuwe tennisvorm voor ouderen; het afgelopen jaar succesvol geïntroduceerde OldStars tennis. Marco Duut, directeur van Zorgsamen was direct enthousiast: “Als één van de grootste thuiszorgaanbieders in de regio op het gebied van huishoudelijke ondersteuning hebben wij natuurlijk veel contact met ouderen. En dan vaak in een ondersteunende rol, omdat men fysiek tot minder in staat is. Hoe geweldig is het dan dat we ook een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”.
En hoewel er met tennis altijd maar één partij kan winnen is hier toch echt sprake van een win/win. Zorgsamen tevreden én door de extra bijdrage kunnen we de kosten voor de deelnemers relatief laag houden. Mede namens onze OldStars dank hiervoor Marco!

Onder leiding van onze eigen OldStar trainer Wim Gomerbach zijn de OldStars zomers actief op Park Startbaan en in het winterseizoen bij De Kegel/NTC.

Sponsorevent 2021 levert weer veel tevreden gezichten op

Hoewel de opkomst met ruim 20 deelnemers wat minder was dan de laatste editie, was het sponsorevent ook dit jaar weer een groot succes. Rond 17.30 werd er gestart met een intensieve en gevarieerde tennisclinic, perfect verzorgd door Wim Gomersbach en Erwin Roorda. Na afloop kwam de door Amstel Makelaardij beschikbaar gestelde handdoek dan ook prima van pas. In de serre gaf Marco Robijns o.a. een kort overzicht van de upgrading van Park Startbaan en de mutaties binnen onze businessclub met daarbij speciale aandacht voor de nieuwe sponsors Noordman Hoveniers, TennisDirect, Patagonias IJssalon en Studio Djanim. De felbegeerde wisseltrofee voor de “Best Team Player” ging naar Ronald Koster, marketing manager van Royal Coster Diamonds, die keer op keer zijn medespelers op weergaloze wijze wist te motiveren. Sportcafé Startbaan serveerde daarna een gevarieerd menu van diverse hapjes uit waarna de deelnemers rond 21.00 uur tevreden huiswaarts keerde.

Ronald Koster van Royal Coster Diamonds ontvangt uit handen van Marco Robijns de felbegeerde wisseltrofee voor “Best Team Player”
De Business Club wordt bijgepraat over diverse sponsorzaken

Patagonias ijssalon en Studio Djanim nieuwe Match Sponsors

Hoe koel. Met trots kan de sponsorcommissie melden dat de business club is uitgebreid met maar liefst twee nieuwe Match sponsors. IJssalon Patagonias op fietsafstand van ons park staat garant voor (h)eerlijk ambachtelijk ijs. Zonder smaak- en kleurstoffen, natuurlijke ingrediënten, laag suikergehalte en altijd vers bereid. Trouwens ook voor prima patisserie of een lekkere lunch kun je bij Patagonias terecht. In oktober zal baan 11 officieel worden omgedoopt tot baan “Patagonias”.
Baan 8 wordt dan baan “Studio Djanim”. Het kantoor van Studio Djanim is gevestigd op Startbaan 8 en kijkt uit op ons park. Toe aan een nieuw interieur? Dan ben je bij Studio Djanim aan het goede adres. Neem maar eens een kijkje op hun site dan begrijp je wat we bedoelen. LTC Startbaan en de sponsorcommissie heten Patagonias en Studio Djanim van harte welkom in de business club en hopen dat veel leden de weg naar jullie zullen vinden.

Hans Onverwagt geeft zijn befaamde “Hansshake” aan Nuria en Ferdinand van Patagonias
Ook Djanim van der Schalk tekende een 3-jarige Match overeenkomst

Marcel Wegloop tekent bij, baan 4 blijft de “Family Cars” baan

De vaart zit erin. En hoe. Ook Family Cars (baan 4) is tot verlenging van zijn ‘Match’ overeenkomst overgegaan. Onze eigen Marcel Wegloop hoefde daar niet lang over na te denken, want menig lid van de tennisclub heeft immers in de afgelopen jaren de weg naar zijn bedrijf in Amsterdam Zuid-Oost weten te vinden. Of dat nu voor een mooie occasion is, een voordelige luxe import auto of voor onderhoud, het zal bij  Family Cars wel te maken hebben met de service.  Marcel blij, sponsorcommissie content en de club kan deze bijdrage weer een mooie bestemming geven.

Marcel Wegloop zet z’n handtekening onder de nieuwe sponsor overeenkomst
Realistische score als Marcel woensdags tegen commissielid Hans Zunnebeld speelt
                  Succesvolle partnership tussen Family Cars en LTC Startbaan door de geweldige service

Zorgsamen zet handtekening onder nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst

De vaart zit erin, ook Zorgsamen zal de komende 3 jaren als Match sponsor aan onze club en baan 10 verbonden blijven. Marco Duut, directeur en eigenaar van de grootste thuiszorgorganisatie in de regio kwam hoogst persoonlijk op ons vernieuwde park langs om dat officieel te bekrachtigen. Top Marco! Weten wat Zorgsamen voor je kan betekenen, niet in de laatste plaats als fijne (parttime) werkgever van dankbaar werk? Check dan nog even zijn Hawk Eye van 2019, die is nog steeds actueel.

 

    Marco Duut verlengt onder toeziend oog van onze Marco voor 3 jaar

Zorgsamen: voorsprong door thuiszorg op maat

          Zorgsamen ontvangt nieuwe medewerkers met open armen! Solliciteer via hun site.

 

Ook Amstel Makelaardij blijft de komende 3 jaar Match Sponsor

Dat staat weer als een solide huis. We hebben het dan over de nieuwe sponsorovereenkomst met een van meest succesvolle en zeker de klantvriendelijkste onroerend goed makelaar uit de regio: Amstel.
Afgelopen vrijdag was eigenaar Frans Vogel op ons park en hij zei volmondig ja op de vraag of hij de aflopende sponsorovereenkomst wilde verlengen. Frans Vogel: “Ik ben enorm tevreden met jullie sponsorfilosofie, daar kunnen andere sportclubs echt een voorbeeld aan nemen”. Het betekent dat Amstel Makelaardij wederom voor de komende 3 jaar aan onze club als Match sponsor verbonden is en de geliefde baan 6 dus de “Amstel Makelaardij baan” blijft. Dank voor de verlenging en het compliment Frans en als fervent padel speler hopen we je binnenkort regelmatig op ons park te mogen begroeten!

Sponsorcommissie strikt TennisDirect als nieuwe Match Plus sponsor

TennisDirect, een begrip in de tennisport en al jaren partner van de KNLTB. De sponsorcommissie is dan ook zeer verheugd dat we als club een uitgebreide en meerjarige samenwerking met TennisDirect zijn aangegaan. Als de grootste online aanbieder in de Benelux én twee Flagship stores op fietsafstand van onze club (bij De Kegel/NTC en Amstelpark) gaan onze leden daar veel plezier aan beleven. Uiteraard kun je bij deze stores ook terecht voor het vakkundig laten bespannen van je racket. Groot voordeel is bovendien dat waardebonnen voor toernooiwinnaars en/of Club van 50 winnaars nu makkelijk(er) verzilverd kunnen worden. Nog meer goed nieuws: in de loop van het jaar zullen we met TennisDirect regelmatig voordeelacties voor onze leden opzetten en gaan we meedoen met hun ‘affiliate’ programma. Sterker, we beginnen meteen al met een soort van kennismakingsactie: als je naar hun winkels in Amstelveen gaat krijg je in juli en augustus op vertoon van je ledenpas 10% korting, ongeacht je bestedingsbedrag. Altijd  fijn.

Deze diashow vereist JavaScript.

ASKO tevreden en verlengt sponsorovereenkomst met 3 jaar

Blijde gezichten afgelopen donderdag op Park Startbaan. Marcel en Maria Bellis van Match plus sponsor ASKO tekenden daar in het bijzijn van de sponsorcommissie en het bestuur een nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst. Reden? LTC Startbaan is toch een beetje hun cluppie. Daarnaast is het in lijn met hun sponsorfilosofie en zijn ze bovenal blij met de exposure die we er als club voor teruggeven. Wisten jullie bijvoorbeeld dat de populaire Startbaan Sportstages voor de jeugd mogelijk gemaakt worden door ASKO?
Namens LTC Startbaan dankt de sponsorcommissie ASKO voor de succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren. De komende periode gaan we dit ongetwijfeld voortzetten.

Immens doek met sponsorlogo’s verwelkomt bezoekers Park Startbaan

Niet te missen. In het looppad naar ons clubhuis is er een groot welkomstdoek (van maar liefst 4,80 X 1,70 meter) van/voor onze sponsors geplaatst. Met dank aan SchoonemanDesign. Naast de vele uitingen die er al zijn, kunnen we namelijk niet genoeg benadrukken welke “business partners” onze club steunen. Sommigen zelfs decennia lang. Overigens heeft een aantal van onze partners het extra zwaar tijdens de coronamaatregelen, dus het zou mooi zijn als wij als leden hun in deze tijd extra kunnen steunen. Hoe? Simpel, kijk wie het zijn en doe je ‘boodschappen’ bij hun als dat zo uitkomt. Een aantal van hen heeft trouwens aantrekkelijke ledenkortingen.

Family Cars imponeert met import van Mercedes

Handig zo’n sponsor binnen onze club. Van zoekopdracht naar het onderhandelen met de Duitse dealer, transport naar NL, de invoer, BPM afwikkeling tot aan het (fine) tunen van de auto in Nederland. Family Cars maakte hiermee grote indruk op sponsorcommissie-lid Marco Robijns bij de levering van zijn met zorg geselecteerde Mercedes AMG A35. Ook geïnteresseerd hoe je met deze full importservice duizenden euro’s kunt besparen? Neem eens vrijblijvend contact op met Marcel Wegloop van Family Cars, hij legt het je graag uit.

Marcel Wegloop van Match Sponsor Family Cars overhandigt Marco Robijns de sleutels van zijn kakelvers geïmporteerde Mercedes AMG A35.

 

 

Hovenier Leo Noordman voor 4 jaar Game sponsor

Jawel hoor, we hebben er weer een nieuwe Game sponsor bij: Hovenier Leo Noordman. Voor de meesten onder ons geen onbekende. Al decennia met racket op ons park te vinden. Al jaren verantwoordelijk voor het strak houden van ons mooie groen op het park. En nu dus ook, voor maar liefst 4 jaar, toegetreden tot de onze business club als Game Sponsor. Welkom Leo en Anja!

Leo en Anja Noordman tekenen een 4 jarige Game overeenkomst in bijzijn van onze voorzitter Milko Arendse en sponsorcommissielid Peter Bot


Leo, al decennia actief als verdienstelijk speler op Park Startbaan

 

Grote schoonmaak reclameborden op het centrecourt

Wat een emmertje met sop al niet kan opleveren. De borden van onze sponsors waren wel weer toe aan een schoonmaakbeurt en zijn door sponsorcommissielid Hans Onverwagt letterlijk en figuurlijk opgepoetst. Bovendien moest er ruimte gemaakt worden voor een nieuwe “Game” sponsor. Wie dat is horen jullie snel.

Club van 50 weer compleet

Dat ging snel. De Club van 50 is weer volledig gevuld. We heten de volgende nieuwe “Vrienden van LTC Startbaan” van harte welkom: Mirjam Inden, Gonny Prins, Tine Zunnebeld, Rob Schouten en Carmen Berkel. Jullie namen prijken in ieder geval op het Club van 50 bord! Hopelijk kunnen we ondanks de corona, net als vorig jaar ook nu weer een mooi evenement voor onze vrienden organiseren. Zeker is dat we dit seizoen nog twee waardebonnen van ieder € 125,- zullen verloten.

Club van 50 - 2020

 

Weer plaatsen beschikbaar in de Club van 50!

Helaas hebben 5 leden van de Club van 50 te kennen gegeven een stap terug te doen. Maar voor een aantal die we vorig seizoen moesten teleurstellen, betekent dit juist goed nieuws. Dus mocht je interesse hebben om ook tot de “vrienden van LTC Startbaan” te behoren en de club voor €50,- extra willen ondersteunen, laat dit dan liefst zo snel mogelijk aan een van de sponsorcommissie leden weten. Zorgen wij dat je naam op het bord komt te hangen. Uiteraard verloten we ook dit jaar weer twee bonnen van ieder € 125,- en proberen we een leuke activiteit in te plannen.

Club van 50 Oranje vlak

Extra ondersteuning F1 Solutions voor G1

Afgelopen week was het dan zover. Match sponsor Clemens Blom van F1 Solutions deelde de winterjassen aan Gemengd 1 uit. Handig voor de wat koudere trainingsavonden en ideaal voor de competitie die nu deels tijdens de herfst gespeeld zal worden. Tevens zal F1 Solutions een bijdrage leveren aan de hospitalitykosten tijdens de thuiswedstijden. G1, het bestuur en de sponsorcommissie danken F1 Solutions voor deze extra ondersteuning. Tot slot, hoe ziet het logo van F1 Solutions er eigenlijk op de achterzijde van de jassen uit? Daarvoor moet je gewoon eens naar de inspirerende  trainingen en wedstrijden van G1 komen kijken! 😉

_Z608878-1200
G1 in de nieuwe jassen. Rechtsachter Clemens Blom van Match plus sponsor F1 Solutions

Hawk-Eye SchoonemanDesign; sportieve sponsor met zwak voor LTC Startbaan

Hoogtijd voor een nieuwe Hawk-Eye, dit keer van SchoonemanDesign. De sponsorcommissie was onlangs op bezoek bij eigenaar Han Schooneman. Inspirerende ontmoeting. Interessante onderwerpen. Over Amsterdam, professioneel ijshockey, de levensvatbaarheid van beurzen, de kunst van het ontwerpen, Roger Federer, ondernemersvereniging Amstelveen en natuurlijk over LTC Startbaan. Nieuwsgierig? Klik dan maar snel hier voor de volledige Hawk-Eye.

Han voor Hawk-Eye Han Doek

Exclusieve wijnproeverij voor Club van 50-leden

Op vrijdag 22 november vanaf 17.00 uur organiseert de sponsorcommissie exclusief en gratis voor de Club van 50-leden een smaakvol event: een  (blinde) wijnproeverij. Voor kenners én sloeber drinkers.  Onder leiding van Marnix Kerstens en onze eigen Vinoloog Peter Bot, zal een aantal heerlijke wijnen worden geproefd. Een ieder zal daarbij vakkundig worden ingewijd in de wereld van afdronk, balans, bouquet en meer interessante weetjes.
Wijnproevers die wilsbekwaam blijven, mogen zelfs bepalen welke wijnen er aan het assortiment van Sportcafé Startbaan zullen worden toegevoegd!
Ons Sportcafé zal overigens de smaakpapillen van heerlijke hapjes voorzien. En over papillen gesproken; we gaan ook onderzoeken wie nu eigenlijk de beste wijnproever van de Club van 50 is…
Ben je lid van de Club van 50 en heb je je nog niet opgegeven? Doe dit dan alsnog rapido via info@ltcstartbaansponsoring.com en wij zorgen dat je die vrijdag alles over wijnen (niet meer) weet 😉.
Wijnproeverij.jpg

 

Royal Coster Diamonds en LTC Startbaan vormen al decennia een gouden combinatie

Onlangs was de sponsorcommissie voor de rubriek Hawk-Eye te gast bij Match Sponsor Royal Coster Diamonds in Amsterdam en het daaraan gelieerde Diamant Museum. Hoe interessant. Startbaan-lid Robert Tamara gaf ons hoogst persoonlijk een uitgebreide rondleiding, vertelde enthousiast over beide bedrijven en nam ons mee in de bijzondere wereld van diamanten. Wij stellen vast: “Diamonds are éverybody’s best friend. Royal Coster Diamonds covers every demand!”.
Pronkstuk was voor ons natúúrlijk het 6 kg wegende “Golden Racket”, afgezet met maar liefst 1.420 diamanten ter waarde van ruim 1 miljoen euro. We hebben een serieuze poging ondernomen om deze als prijs voor onze volgende sponsorevent binnen te halen. Hoewel Robert daar niet onwelwillend tegenover stond, moest hij daar toch nog een paar nachtjes over slapen. We wachten met spanning af. Enfin, in de Hawk-Eye van Royal Coster Diamonds komt Robert uitgebreid aan het woord. Wie is Robert Tamara, waarom Royal Coster Diamonds onze club al decennia sponsort, wat ze voor jou als club-lid kunnen betekenen en nog veel meer leuke weetjes. Klik hier voor het volledige interview.

Robert Tamara

 

Therese Wijnen en Mirjam Meier winnaars Club van 50 loterij

Tijdens de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen vond ook de trekking van de Club van 50 loterij plaats. Onder grote belangstelling trok de kersverse clubkampioen Xander Spong de twee winnende loten voor onze “vrienden van LTC Startbaan”. Mirjam Meier en Therese Wijnen zullen daar zeer content mee geweest zijn, want zij werden daarmee beide de gelukkige winnaars van een waardebon ter waarde van maar liefst € 125,-, te besteden bij onze Match Sponsor Rojo. De sponsorcommissie feliciteert beide winnaars van harte en dankt uiteraard alle Club van 50-leden voor hun extra steun. Noteer vast in de agenda: op vrijdag 22 november zal vinoloog en sponsorcommissie-lid Peter Bot nog een leuke activiteit voor alle Club van 50-leden organiseren.

therese Wijnen.JPG
Clubkampioen Xander Spong feliciteert een van de gelukkige winnaars Therese Wijnen.

Jeugd wordt geïnspireerd door toppers van Gemengd 1

Afgelopen zaterdag werd er een clinic voor de jeugd georganiseerd door onze topspelers van Gemengd 1. Een succesvol event, dat mede op initiatief van onze Match plus sponsor ASKO tot stand is gekomen. Een veel gehoorde kreet binnen onze vereniging “verbinding van de doelgroepen” kreeg hiermee écht gestalte. En hoe. Enthousiaste jeugdspelers kregen de kans om hun vaardigheden bij te spijkeren en hun krachten te meten met topspelers van onze vereniging.  Beide doelgroepen genoten zichtbaar. Een aantal jeugdspelers gaf al aan een tandje bij te schakelen om later het niveau van onze helden te kunnen bereiken. Enfin, een event dat zeker voor herhaling vatbaar is. Met dank aan Gemengd 1 en ASKO.

Verbinding van doelgroepen: Topteam Gemengd 1 geeft inspirerende clinic aan jeugdspelers