Blogs

Business Club komt bij elkaar voor sponsortrilogie. Studio Djanim grote winnaar.

 

Afgelopen vrijdag vond alweer het vierde sponsorevent plaats en hier zal nog lang over worden nagepraat. Vanaf 17.15 uur werd een verbeten doch sportieve strijd geleverd voor de inmiddels befaamde sponsorwisseltrofee. Dit jaar op maar liefst 3 onderdelen: tennis, padel én biljart. Middels een ingenieus doordraaischema opgesteld door Hans Onverwagt, ontspon zich een fantastisch schouwspel. Een aantal deelnemers had zichtbaar moeite met de omschakeling. Zo zagen we ineens trekstoten tijdens het padel, bandega’s en onderhandse services tijdens het tennis en het meest opvallende waren wel de lobjes op het biljartlaken. Met alle gevolgen van dien. De schade zal uiteraard bij Meijers geclaimd worden.
Na afloop van de trilogie konden alle sponsors uitwasemen in de nieuw aangelegde “Businessclub Wing”. Namens de gehele sponsorcommissie heette Marco Robijns nieuwkomers Meijers Assurantiën, Gaafa en Rojo Racketsports  officieel  welkom in de businessclub en werd er kort stilgestaan bij een aantal sponsor weetjes.
Verdiende winnaar van de sponsorwisseltrofee werd dit jaar uiteindelijk Djanim van der Schalk van Studio Djanim. De vakjury sprak lovende kritieken over zijn fitheid, spelinzicht, hand-oog coördinatie en uitzonderlijke balgevoel. Tot grote blijdschap van Djanim zal de trofee een jaar lang op zijn kantoor pronken.
Onder genot van een wandelend buffet en een drankje, weer prima verzorgd door Sportcafé Startbaan, werd er in een ongedwongen sfeer nagepraat over de trilogie en over alles wat een huidige businessclub member van LTC Startbaan bezighoudt. Dank allen, het was weer groots.

LTC Startbaan heeft een nieuwe Hawk-Eye, met dank aan Rojo Racketsports

Zoals al eerder aangekondigd zijn we een aantal weken geleden weer een nieuwe en langdurige samenwerking aangegaan met tennis- en padel specialist Rojo Racketsports. In de rubriek Hawk-Eye zoomen we in en maken we kennis met eigenaar John Visser. Van oorsprong Amstelvener, sportfanaat en in het verleden lid geweest van LTC Amstelland, een van de fusieclubs van LTC Startbaan.
John vertelt onder meer over z’n sporthistorie, wat hem in onze club aanspreekt, wat Rojo voor de leden kan betekenen en geeft z’n mening over padel (hype of blijvertje). Kortom, weer een reuze interessante hawk-eye die je niet wilt missen door hier te klikken.

Terug van weggeweest: Rojo Racketsports voor 3 jaar Match sponsor

Hans Onverwagt en John Visser proosten op de nieuwe 3-jarige samenwerking

Oude liefde roest niet. Na twee jaar te hebben samengewerkt met TennisDirect hebben LTC Startbaan en Rojo Racketsports, de specialist op het gebied van tennis én padel, elkaar weer in de armen gesloten. Soms moet je even zonder elkaar om te realiseren wat je gemist hebt. Binnenkort zal Rojo dan ook weer volledig shinen op baan 9.

Onlangs was eigenaar John Visser op ons park om de nieuwe huwelijksovereenkomst te bekrachtigen. Namens de sponsorcommissie deed Hans Onverwagt de alom vertrouwde “Hansshake”. Dat betekent dat vanaf heden alle materialen voor de club en Park Startbaan weer ouderwets bij Rojo besteld gaan worden en dat de bespanservice i.s.m. Sportcafé Startbaan in ere hersteld wordt.
Goede nieuws is bovendien dat waardebonnen die tijdens het OST en/of de clubkampioenschappen gewonnen worden niet alleen in de winkel(s), maar nu ook online verzilverd kunnen worden. Wel zo makkelijk.

Welcome back John, we zijn er blij mee!

Belangstelling Padel en Biljart groeit gestaag, maar velen hebben de weg (nog) niet weten te vinden.

Natuurlijk zijn we in eerste instantie op Park Startbaan om te tennissen. Maar wat ons “Premium” Park in vergelijking tot andere tennisverengingen zo aantrekkelijk maakt, is dat we de optie hebben uitstapjes te maken naar twee andere leuke balsporten: Padel én Biljart. Super leuk om te doen. Een gemiste kans als je dat nog nooit gedaan hebt.
De drempel ligt laag. Kwestie van even reserveren op de site van Park Startbaan. Wil je liever eerst even lesnemen? Geen probleem, klik voor meer info over padel hier en voor biljart hier. En om niet  afhankelijk te hoeven zijn van medespelers zijn er ook leuke competitieladders opgestart. De nieuwe ladders voor biljart libre en driebanden gaan binnenkort van start. Inschrijven doe je hier.  Die van Padel is nog in volle gang, meer info later daarover.

Een aantal LTC-ers doet overigens al verdienstelijk mee in beide competities, waaruit blijkt dat tennis een prima basis biedt. We zien jullie in de kooi of achter de tafel!

Sponsorcommissie bereikt mijlpaal. Met nieuwe Sponsor Gaafa zijn alle banen geadopteerd.

 

Wat gaaf! Ook de 12e Match sponsor heeft zich aangediend en daarmee hebben nu alle tennisbanen op ons Park een eigen Match sponsor.

Aan de hand van het nieuwe winddoek op baan 3, zal het niemand ontgaan zijn dat we het hebben over Gaafa, bekend van leesbrillen en nog veel meer. Voor spelers die vaak moeite hebben om (eerlijk) te beoordelen of ballen in of uit zijn, is deze baan wellicht een welkome uitkomst.

Aardig weetje: eigenaren van Gaafa zijn Joke en Joep Gans, de ouders van onze sterspeelster Rachel Gans uit Gemengd 1 en als vrijwilliger vaak achter de schermen actief voor de jeugd.

Het ruime assortiment van Gaafa kun je vinden op hun site, maar voor degenen die de voorkeur geven aan een look & feel; op vrijdag vind je ze ook op de markt op het stadsplein, vlakbij Popov. Als je geluk hebt kun je je ook laten adviseren door Rachel, hoewel we uit onbetrouwbare bron hebben begrepen dat vader Joep verreweg de meeste kennis in huis heeft 😉.

Vandaag waren Joep en Joke op ons Park om de 3 jarige Match overeenkomst te ondertekenen. En uiteraard werden dit keer ook de kleine lettertjes met een originele Gaafa leesbril gelezen. Rachel was er ook en keek tevreden toe. Zo ook sponsorcommissielid Hans Zunnebeld.

Welkom in onze businessclub Joke & Joep!

Startbaan Sportstages mede dankzij ASKO uitgegroeid tot sportief fenomeen voor de jeugd

Startbaan Sportstages. Als concept bedacht door grondlegger Hans Onverwagt en inmiddels door een enthousiaste groep jeugdige LTC-ers in samenwerking met een aantal sportverenigingen in de buurt uitgebouwd tot een waar fenomeen in de regio. Doelgroep: kinderen van 6 tot 13 jaar. Insteek: jeugd uit Amstelveen tijdens de vakantieperiode een onvergetelijke sportweek laten meemaken. En jeugd en sport zijn nou precies de twee kernwaarden van de sponsorfilosofie van onze Match sponsor ASKO.

Terug naar de sportstages. Vaak wordt er in de ochtend gestart met een tennisonderdeel op ons Park vervolgd met diverse uitstapjes naar andere sporten zoals Atletiek, Basketbal, Honkbal, Hockey, Korfbal, Turnen en Boksen. Hoe leuk.

Ook deze 5e editie was weer een daverend succes en de kinderen hebben inderdaad een onvergetelijke (mid) week gehad. Grote pluim aan de organisatie en overige deelnemende verenigingen. En dus speciale dank aan ASKO, al vele jaren één van de grootste “Match plus” sponsors van onze club. In 2019 konden we al uitgebreid kennismaken met mede-eigenaar Marcel Bellis in de rubriek “Hawk-Eye” en in 2023 staat zijn sponsorfilosofie dus nog fier overeind.

Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi. Dat was genieten. Dat was top.

Wouw, waar moeten we beginnen? Er waren zoveel hoogtepunten dat het er teveel zijn om op te noemen. Laten we maar beginnen met al het toptennis dat we de afgelopen week op ons Park hebben mogen aanschouwen. Met als climax de (halve) finales op zaterdag en zondag. Daarin behaalde Rachel Gans de halve finale in de NRT** in de Dames Enkel en Natasja van der Boon zelfs de finale in de Dames Dubbel NRT**. Uiteindelijk ging Annelin Bakker er in de Dames Enkel met de hoofdprijs vandoor. Winnaar bij de heren werd voor de tweede achtereenvolgende keer Ole Bredschneijder. Ook in de “recreatieve” categorieën werd menig robbertje uitgevochten en bereikte diverse LTC-ers de finale. Het sterk bezette P-100 toernooi liet zien dat het spectaculaire padel niet meer op ons park is weg te denken. Daar kwamen dan ook aardig wat toeschouwers op af. Klik hier voor een overzicht van alle winnaars.

En dan het off court programma. Mede dankzij de hoofdsponsor Royal Coster Diamonds was dat meer dan de moeite waard was. Op vrijdag hadden we een druk bezochte en oergezellige Pubquiz. Zaterdag was er de mogelijkheid om oude sieraden weer als nieuw te laten blinken en zondag konden de ruim 200 toeschouwers hun dorst lessen met een sprankelend glas champagne én daarbij kans maken op een echte diamant. Gelukkige winnaar werd, tot haar eigen verbazing, Rachel Gans. Blijft nog over de winactie van het collier van maar liefst €900,- Uit de ca. 300 inzendingen werd 28 juni R. Pannekoek getrokken als lucky winner. Hoe ziet ze eruit? Geen idee, maar als je in Amstelveen iemand ziet stralen met een 18 krt witgoude collier met 5 echte diamanten dan weet je genoeg.
Wat meehielp is dat de wedstrijdleiding ook dit jaar voor geweldige weersomstandigheden had gezorgd. En natuurlijk waren Stan, Roy, Michiel en Guidi ook 9 dagen in touw om het speelschema op rolletjes te laten verlopen. Nestor en toernooidirecteur Rein Willems keek tevreden toe.

Kon je er helaas niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de leuke after movie van Promo │ First  of neem een kijkje voor prachtige foto’s op de site van onze huisfotograaf Paul Gabel .

Pluim van de week gaat naar het team van Sportcafé Startbaan die in onze clubkleuren de vele deelnemers en toeschouwers weer hebben voorzien van de nodige food & beverage.

Tot slot nog een dankwoord aan alle deelnemers, de vele vrijwilligers, onze clubsponsors en hoofdsponsor Royal Coster Diamonds. We zullen onze succesvolle samenwerking met deze Match Sponsor dit jaar zeker nog meer vorm geven, maar mocht je in de buurt van het museumplein zijn, verrijk je kennis dan met een toffe tour in het Diamant Museum of bekijk eens het brede assortiment aan sieraden en horloges. De koffie staat altijd klaar voor leden van LTC Startbaan.

Om het in een paar zinnen af te ronden. Het was een schitterend toernooi en we hebben als LTC Startbaan weer duidelijk geschiedenis geschreven. Jammer dat het voorbij is, maar fijn dat we het volgend jaar gewoon weer gaan overdoen!

Finales Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi zijn bekend. Jij komt toch ook?

Rachel Gans, kwam net tekort in de halve finale dames hoogste categorie NRT**

Vandaag waren de halve finales van de hoogste categorie NRT**. Toptennis en spanning alom. In de eerste halve finale won Tomi van den Ham in 3 sets van Twan van Zijl. De als eerste geplaatste en titelverdediger Ole Bredschneijder had de handen vol aan de als 5e geplaatste Lars Wagenaar en had ook 3 sets nodig (7-7, 4-6 en 6-2). Tomi en Ole mogen nu op zondag 25 juni om 14.00 uur gaan uitmaken wie zich voor een jaar titelhouder mag gaan noemen. Bij de dames waren uiteraard de ogen gericht op de niet geplaatste Rachel Gans die eerder in het toernooi onze clubkleuren op verrassende wijze hoog wist te houden. En scheelde niet veel, maar uiteindelijk verloor Rachel met 6-4 en 6-3 van Floor van Nunen. Jammer Rachel, maar we hebben van je genoten! De andere finaliste kwam uit de partij tussen de als eerste geplaatste Annelin Bakker en Jade Groen en daar was Annelin een maatje te groot (6-0,6-2). Finale Dames morgen om 12.00 uur en de vraag is of Annelin het dan weer zo makkelijk zal krijgen?
Over clubkleuren gesproken. In de damesdubbel staat Natasja van der Boon van LTC Startbaan met haar dubbelparter Amber Maalderink in de Dames Dubbelfinale tegen het koppel Laurie Barendse en Rachelle Starreveld! Aanvang 16.00 uur op het centre court, na het Champagne Surprise Event, gelijktijdig met de Heren Dubbelfinale.
Tot slot. Morgen valt er ook veel te genieten met topwedstrijden van padel. Immers, daar moeten nog aardig wat halve- en finalewedstrijden gespeeld worden.

Beknopt overzicht:
12.00 uur Dames Enkel finale – Annelin Bakker tegen Floor van Nunen
14.00 uur Heren Enkel finale – Ole Bredschneijder tegen Tomi van den Ham
16.00 uur Dames Dubbel finale- Natasja van der Boon en Amber Maalderink tegen Laurie Barendse en Rachelle Starreveld
16.00 uur Heren Dubbel finale – Tim Blom en Dean van Scheppingen tegen Jacco Arends en Daan Meijer
Hele dag: Padel wedstrijden halve finales en finales diverse catergoriën.

Voor het volledige wedstrijdschema klik hier

Finale weekend Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi garantie op spektakel

We naderen een ongekende climax van het Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi.
Dit weekend diverse halve finales en natuurlijk op zondag op ons centre court toptennis met de heren- en dames enkel finales van het sterk bezette NRT toernooi. De winnaar van vorig jaar Ole Bredschneijder maakt na een zinderende kwartfinale, nog steeds kans om zijn titel te prolongeren. En bij de dames staat na het verkrijgen van een wild card, niemand minder dan onze “eigen” Rachel Gans in de halve finale!
De kaarten voor Padel worden ook steeds verder geschud en nu de toppers overblijven in het P-100 toernooi zijn we komend weekend verzekerd van spektakel. Dat moet je zien.
Off Court is er trouwens ook het nodige te beleven. Zaterdag reinigt hoofdsponsor Royal Coster Diamonds gratis je sieraden tussen 12.00 en 16.00 uur. Zondag organiseren ze van 14.30 tot 15.30 uur een Champagne Surprise Event en wellicht tref jij in je uitgeserveerde glas wel een echte diamant. Een expert zal je meteen keiharde uitsluitsel geven. Wie zien we dit weekend allemaal op Park Startbaan?

 

Twee briljante win acties tijdens het Open Startbaan Toernooi

Hoofdsponsor Royal Coster Diamonds heeft 2 briljante winacties voor ons in petto. Win een collier t.w.v. maar liefst €900,- door je email achter te laten op onderstaande link (ook als je niet aan het OST deelneemt) en/of kom zondag 25 juni naar de finale dag voor het champagne surprise event en win een echte diamant.

We zijn er (bijna) klaar voor: de 41e editie van het Open Startbaan Toernooi start al over een week.

De inschrijving is gesloten. Op sportief vlak zijn we weer verzekerd van een bijzonder sterk deelnemersveld met diverse spelers uit de top 25 van Nederland. Dat wordt smullen. Daarbij ook de winnaars van vorig jaar die hun titel gaan te verdedigen.
In de breedte trouwens ook honderden inschrijvingen en het Padelschema barst nu al uit z’n voegen.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. En mede dankzij onze hoofdsponsor Royal Coster Diamonds hebben we ook een geweldig off court programma voor jullie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Champagne Surprise Event op de finale dag op 25 juni en word jij daarbij de lucky winner van een echte diamant? Of laat je sieraden op zaterdag 24 juni weer schijnen en geef ze een professionele schoonmaakbeurt. Gratis. Of maak kans op een collier van 18 karaat witgoud met 5 stuks 0.1 karaat diamanten en laat daarvoor hier je e-mailadres achter. Last but not least mogen we op het OST een primeur presenteren. In ons clubhuis vind je straks de “Royal Coster Diamonds showcase” waar de nieuwste tenniscollectie getoond wordt. Speciaal voor tennissers, door tennissers.

Patagonias zet Hawk-Eye in. Maak kennis met deze ijsersterke Match Sponsor van baan 11.

Denken Amstelveners aan Argentinië dan denken ze aan Maradona, Messi en natuurlijk aan IJssalon Patagonias. Vreemd genoeg blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat onze Sponsorcommissie onlangs onder onze leden heeft gehouden, dat nog niet iedereen de weg naar onze Match sponsor van baan 11 heeft weten te vinden. Gemiste kans. Dus daar gaan we verandering in brengen.
Met onze vaste sponsorrubriek “Hawk-Eye” krijgen we een kijkje in de keuken van deze (h)eerlijke ambachtelijke ijsmakers. Wie is de stuwende kracht achter deze ijsersterke formule, wat maakt hun ijs uniek, waar kan je het halen, wat bieden ze nog meer dan ijs en waarom hebben ook zij gekozen voor een seat in onze businessclub. Aardig weetje, eigenaresse Nuria stond al op de padelbaan in Argentinië toen menig lid van LTC Startbaan nog in de luiers rondliep. Kortom, klik rápido hier voor een uitgebreide kennismaking met Patagonias. Nieuwsgierig naar eerdere Hawk-Eyes van onze Match Sponsors? Ga naar deze pagina en klik op je favoriete logo.

Royal Coster Diamonds hoofdsponsor OST. Topeditie in het vooruitzicht.

We hebben gewoon nieuws, goed nieuws en schitterend nieuws. En deze is wel van de laatste categorie: Royal Coster Diamonds zal komende editie als hoofdsponsor van het OST fungeren. Dat betekent dat na de succesvolle samenwerking van afgelopen seizoen, de “preferred partner”-status naar een nog intensievere samenwerking getild gaat worden. En daarmee verzekeren we ons van een groot en sterk deelnemersveld en een compleet ‘off court’ programma. De ruim 700 (!) spelers én de vele toeschouwers zullen weer voor de nodige bedrijvigheid en gezelligheid op ons Park gaan zorgen.

Na ons eerdere bezoek aan Royal Coster Diamonds waren Ronald Koster, Robert Groot en onze eigen Robert Tamara afgelopen week te gast op ons Park om o.a. met Rein Willems, directeur van het OST en Marco Robijns van de sponsorcommissie te proosten op deze intensieve samenwerking. Een samenwerking die overigens verder zal gaan dan het OST alleen. Later meer daarover. En zoals je ziet hebben we de blijde gezichten maar meteen op camera vastgelegd.

Hoewel het OST ‘pas’ gepland staat voor 19 tot en met 25 juni, wordt er achter de schermen al door diverse partijen hard gewerkt aan de komende 41e editie. Alvast de sfeer proeven voor wat ons te wachten staat? Bekijk dan nog maar eens de professionele film die we vorig jaar van de spannende finaledag hebben gemaakt en bekijk hoe Ronald Koster de 40e editie van het OST had ervaren. Of loop nog eens door de foto’s die er toen geschoten zijn. Wordt leuk. Wordt interessant. Wordt vervolgd.

Meijers Assurantiën welkome versterking van Business Club LTC Startbaan

Onlangs was Leslie de Swaan Meijers, mede eigenaar en de marketing & communicatie manager van Meijers Assurantiën op ons park om haar handtekening onder een 3 jarige Match overeenkomst te zetten. Daarmee worden ze de nieuwe trotse ‘eigenaar’ van baan 7. Meijers is een van de grootste assurantie makelaars in de regio, gevestigd op de Van Heuven Goedhartlaan op ongeveer 25 goed geslagen forehands hemelsbreed van ons Park. Met liefst ruim 300 professionele medewerkers zijn ze vooral gespecialiseerd in het bedienen van de zakelijke markt. Zo staan ze bijvoorbeeld ook onze ‘eigen’ Park Startbaan bij met raad en daad voor complexe verzekeringskwesties. De sponsorcommissie is dan ook uiterst happy met deze welkome versterking voor onze businessclub. Wat heet, het zou ons niet verbazen als straks meer zakelijk georiënteerde leden in contact komen met Meijers Assurantiën. Een ruimere kennismaking met dit succesvolle familiebedrijf volgt dan ook tijdens het seizoen. Dat verzekeren we jullie.

 

 

Business Club vermaakt zich uitstekend tijdens Sponsorevent

Afgelopen vrijdag kwam onze business club weer bijeen op ons jaarlijkse sponsorevent. Een aantal van hen waagde zich aan Padel, waarbij bleek dat als je het nog nooit gedaan hebt je al een aardig niveau kunt bereiken. Tijdens het aanvullen van het verloren vocht en electrolyten gaf sponsorcommissielid Marco Robijns een kort overzicht van een aantal sponsorweetjes gevolgd door een uitleg hoe de verkiezing van de “Most Value Player” van het padelevent zorgvuldig en objectief tot stand was gekomen . Op basis van de 4 gehanteerde criteria t.w. ruimtelijk inzicht, core stability, spelgogme en mentale weerbaarheid, was het voor niemand een verrassing dat Maria Bellis van ASKO er met de fel begeerde wisselbeker vandoor ging. En zo dus de opvolger werd van Ronald Koster van Royal Coster Diamonds. De heerlijke tapas waren prima verzorgd door Master Chef Rick Nieuwenkamp himself en ongedwongen vonden er geanimeerde gesprekken plaats over uiteenlopende onderwerpen: van investeren in vastgoed, de kracht van e-commerce, hoe van kijkers kopers te maken, hoe om te gaan met personeelstekorten tot aan een ongelukkig aangelegde bussluis in Bovenkerk. Hier en daar werden ook nog wat zakelijke afspraken gemaakt. We hebben het tenslotte over een alsmaar groeiende business club. Het goede nieuws? Het was weer een zeer geslaagd event. Het slechte nieuws? We moeten weer een jaar wachten op een vervolg.

Clubkampioenschappen succesvol mede dankzij hoofdsponsor Amstel Makelaardij

Het zit erop. Bijna 3 weken hebben we genoten van de Startbaan Amstel Makelaardij Clubkampioenschappen. Mooie en bovenal sportieve wedstrijden, ca. 200 deelnemers, aardig wat toeschouwers, een goed verzorgde catering, geslaagde off court activiteiten, prima weersomstandigheden en zoals voorspeld: verrassende winnaars. De hiërarchie binnen de club is hiermee weer aardig door elkaar geschud. Mocht je op ons Park iemand tegen komen die met de borst vooruit of met het hoofd in de wolken loopt? Grote kans dat het één van de clubkampioenen betreft.
We geven een groot compliment aan de gehele organisatie, het liep allemaal weer op rolletjes. Rien Hogerwerf (altijd trouw ondersteund door wederhelft Jeanne) nam na ruim 30 keer (!) afscheid als hoofdregisseur van dit main event. Namens alle deelnemers in de afgelopen 30 jaar, bedankt Rien! Tevens dank aan onze hoofdsponsor Amstel Makelaardij, die niet geheel onverdienstelijk zelf ook een padelballetje meesloegen. Alles is gelukkig haarscherp door onze huisfotograaf Paul Gabel voor het nageslacht vastgelegd. De foto’s van het eerste weekend vind je hier. Voor Padel en Partymix hier. En de foto’s van het afgelopen weekend kun je hier bewonderen. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

OldsStars tennis blijkt voltreffer. Aantal deelnemers maar liefst verdrievoudigd.

Wat vorig jaar met 8 deelnemers begon als een experiment vanuit de KNLTB en door LTC Startbaan geïntroduceerd werd, blijkt een regelrechte schot in de roos. Inmiddels zijn elke donderdagmiddag maar liefst 24 OldStars op ons Park te vinden, die zich vol enthousiasme onderwerpen aan diverse tennisspelvormen en aangepaste tennisregels. Eén ding is zeker, meer jaren tenniservaring en spelinzicht op de vierkante meter vind je nergens in Nederland. Vanaf september worden de activiteiten voor het ‘winter’seizoen gewoon vervolgd op de banen van het NTC (Kegel). Credo van dit alles? Je bent nooit te oud om te (blijven) spelen!
Geweldig dat dit initiatief mede tot stand is gekomen door onze Match Sponsor Zorgsamen. Over de beweegredenen was directeur Marco Duut vorig jaar al duidelijk:  “Het is geweldig dat we een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”. Waarvoor dank Marco. Voor meer informatie over het OldStars tennisconcept klik hier.

Sponsorcommissie strikt servicekanon DIS als nieuwe Match sponsor op baan 5

Ze zijn inmiddels een begrip onder Amstelveners en daarbuiten. We zijn dan ook apetrots dat we een 3-jarige Match Sponsorovereenkomst met DIS hebben afgesloten. Onlangs was eigenaar René van der Reest op ons park om dit met de befaamde ‘Hansshake’ met sponsorcommissielid Hans Onverwagt te bekrachtigen. DIS is nou exact een voorbeeld van een winkelier waar je nog écht persoonlijke aandacht krijgt. Met hart voor de zaak en klanten. Of je nou een broodrooster, wasmachine, TV of een complete hoogwaardige audio set wilt aanschaffen. De afkorting zegt het al: Dit Is Service. Die van Kyrgios verbleekt hierbij. Loop maar eens binnen op de Lindenlaan 382 en laat gerust weten dat je van LTC Startbaan bent. Drempelvrees? Dan kun je natuurlijk ook eerst even een kijkje nemen op baan 5. Die is namelijk vanaf heden omgedoopt tot DIS baan. De Sponsorcommissie heet eigenaar René van der Reest van harte welkom in onze businessclub. Later dit jaar zullen we in onze rubriek Hawk Eye vast en zeker nader kennismaken met René.

 

Amstel Makelaardij ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de Clubkampioenschappen

Steeds meer leden kennen onze Match Sponsor Amstel Makelaardij als trouwe Match sponsor. Sinds vorig jaar is die bekendheid nog eens sterk toegenomen door tevens de clubkampioenschappen als hoofdsponsor te adopteren.
Als het gaat om de aankoop, verkoop of verhuren van een huis weten steeds meer leden dan ook de weg naar de Amsterdamseweg te vinden waar Frans Vogel en zijn team klaar staan om dat in professionele banen te leiden.
Frans vertelt enthousiast: “Sponsoring bij LTC Startbaan met het Match pakket heeft ons de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd en met de extra sponsoring van de clubkampioenschappen hebben we gemerkt dat onze naamsbekendheid onder de leden verder is gestegen. Althans, we merkten dat meer leden contact met ons zochten. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen we gevraagd werden of we dit jaar weer de clubkampioenschappen wilden sponsoren. Trouwens, ik begreep dat padel nu ook op het menu staat. Ik speel dat ook al enige tijd met vol enthousiasme en wellicht is dit een mooie gelegenheid om mij in het strijdgewoel te mengen”. Dat juichen we als sponsorcommissie uiteraard van harte toe Frans, houd het weekend van 2, 3 en 4 september maar vast vrij!