Club van 50 beleeft topavond bij Royal Coster Diamonds

Wat een fantastische avond! Afgelopen woensdag was de Club van 50 te gast bij Royal Coster Diamonds, decennia aan LTC Startbaan verbonden als clubsponsor en sinds twee jaar ook de hoofdsponsor van het OST. Na de eerdere wijnproeverij en het padel/tapas event werd dit er weer eentje om in te lijsten. Vanwege Valentijnsdag was dit keer de aanhang ook van harte welkom. Maar liefst 40 personen kwamen daarom als love birds naar het event aan de Paulus Potterstraat 2.

De leden van de Club van 50, bekend als de  “Vrienden van LTC Startbaan”, werden als VIP’s behandeld met champagne bij aankomst. Na een warm welkom van Sponsorcommissie-lid Peter Bot, gaf CEO Kees Noomen (zelf al ruim 50 jaar lid van LTC Startbaan) een korte toespraak over de hechte band tussen LTC Startbaan en Coster Diamonds. Marketing Manager Ronald Koster nam ons mee op reis naar de rijke geschiedenis van het bedrijf en gaf een snelcursus “Hoe herken je een kwaliteitsdiamant”. Tot slot zette hij Ruurd en Irma in het zonnetje die hun gouden trouwdag vierden.

Het buffet tussen de horloge- en sieraden collecties bood een gezellige sfeer. Sommige dames konden de verleiding niet weerstaan om hun privé collectie uit te breiden, onder licht protest van de echtgenoten. Na een aantal buffetrondes en refills werden er uiteindelijk een aantal schitterende prijzen verloot. De Coster Diamonds vouchers vonden hun weg naar lucky birds Anja de Die en Han Schooneman. De horloges naar Wim Rentenaar en Ruurd Stoffels. Hans Kolff kon ten slotte Gwenda verblijden met een echte diamant. Uiteindelijk keerde alle bevoorrechte Club van 50- leden met een een goodiebag én een brede smile huiswaarts.

Al met al een onvergetelijke Valentijnsavond. En mocht je het niet geloven dan spreken de beelden voor zich: klik hier voor de foto’s en hier voor een aantal filmpjes.
Ook mooi om te zien dat de leden nu een beter beeld van Coster Diamonds hebben en dat het dé locatie is om laagdrempelig naar toe te gaan als je een speciaal moment in je leven wil vastleggen met een mooi horloge of kwaliteitssierraad.

Namens de Club van 50 dankt de sponsorcommissie Royal Coster Diamonds voor deze fantastische avond.

Geef een reactie