Belangstelling Padel en Biljart groeit gestaag, maar velen hebben de weg (nog) niet weten te vinden.

Natuurlijk zijn we in eerste instantie op Park Startbaan om te tennissen. Maar wat ons “Premium” Park in vergelijking tot andere tennisverengingen zo aantrekkelijk maakt, is dat we de optie hebben uitstapjes te maken naar twee andere leuke balsporten: Padel én Biljart. Super leuk om te doen. Een gemiste kans als je dat nog nooit gedaan hebt.
De drempel ligt laag. Kwestie van even reserveren op de site van Park Startbaan. Wil je liever eerst even lesnemen? Geen probleem, klik voor meer info over padel hier en voor biljart hier. En om niet  afhankelijk te hoeven zijn van medespelers zijn er ook leuke competitieladders opgestart. De nieuwe ladders voor biljart libre en driebanden gaan binnenkort van start. Inschrijven doe je hier.  Die van Padel is nog in volle gang, meer info later daarover.

Een aantal LTC-ers doet overigens al verdienstelijk mee in beide competities, waaruit blijkt dat tennis een prima basis biedt. We zien jullie in de kooi of achter de tafel!

Geef een reactie