Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi. Dat was genieten. Dat was top.

Wouw, waar moeten we beginnen? Er waren zoveel hoogtepunten dat het er teveel zijn om op te noemen. Laten we maar beginnen met al het toptennis dat we de afgelopen week op ons Park hebben mogen aanschouwen. Met als climax de (halve) finales op zaterdag en zondag. Daarin behaalde Rachel Gans de halve finale in de NRT** in de Dames Enkel en Natasja van der Boon zelfs de finale in de Dames Dubbel NRT**. Uiteindelijk ging Annelin Bakker er in de Dames Enkel met de hoofdprijs vandoor. Winnaar bij de heren werd voor de tweede achtereenvolgende keer Ole Bredschneijder. Ook in de “recreatieve” categorieën werd menig robbertje uitgevochten en bereikte diverse LTC-ers de finale. Het sterk bezette P-100 toernooi liet zien dat het spectaculaire padel niet meer op ons park is weg te denken. Daar kwamen dan ook aardig wat toeschouwers op af. Klik hier voor een overzicht van alle winnaars.

En dan het off court programma. Mede dankzij de hoofdsponsor Royal Coster Diamonds was dat meer dan de moeite waard was. Op vrijdag hadden we een druk bezochte en oergezellige Pubquiz. Zaterdag was er de mogelijkheid om oude sieraden weer als nieuw te laten blinken en zondag konden de ruim 200 toeschouwers hun dorst lessen met een sprankelend glas champagne én daarbij kans maken op een echte diamant. Gelukkige winnaar werd, tot haar eigen verbazing, Rachel Gans. Blijft nog over de winactie van het collier van maar liefst €900,- Uit de ca. 300 inzendingen werd 28 juni R. Pannekoek getrokken als lucky winner. Hoe ziet ze eruit? Geen idee, maar als je in Amstelveen iemand ziet stralen met een 18 krt witgoude collier met 5 echte diamanten dan weet je genoeg.
Wat meehielp is dat de wedstrijdleiding ook dit jaar voor geweldige weersomstandigheden had gezorgd. En natuurlijk waren Stan, Roy, Michiel en Guidi ook 9 dagen in touw om het speelschema op rolletjes te laten verlopen. Nestor en toernooidirecteur Rein Willems keek tevreden toe.

Kon je er helaas niet bij zijn of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de leuke after movie van Promo │ First  of neem een kijkje voor prachtige foto’s op de site van onze huisfotograaf Paul Gabel .

Pluim van de week gaat naar het team van Sportcafé Startbaan die in onze clubkleuren de vele deelnemers en toeschouwers weer hebben voorzien van de nodige food & beverage.

Tot slot nog een dankwoord aan alle deelnemers, de vele vrijwilligers, onze clubsponsors en hoofdsponsor Royal Coster Diamonds. We zullen onze succesvolle samenwerking met deze Match Sponsor dit jaar zeker nog meer vorm geven, maar mocht je in de buurt van het museumplein zijn, verrijk je kennis dan met een toffe tour in het Diamant Museum of bekijk eens het brede assortiment aan sieraden en horloges. De koffie staat altijd klaar voor leden van LTC Startbaan.

Om het in een paar zinnen af te ronden. Het was een schitterend toernooi en we hebben als LTC Startbaan weer duidelijk geschiedenis geschreven. Jammer dat het voorbij is, maar fijn dat we het volgend jaar gewoon weer gaan overdoen!

Geef een reactie