ASKO sponsort Startbaan Sportstages

In de rubriek Hawk-Eye van ASKO predikte mede-eigenaar Marcel Bellis al dat hij geniet als de jeugd aan het sporten is. Hoe mooi is het dan dat mede door zijn bedrijf de Startbaan Sportstages georganiseerd kunnen worden. Een doordeweekse event waarbij LTC Startbaan de Amstelveense jeugd in de grote vakantie in staat stelt om gedurende een week elke dag te tennissen én dat te combineren met diverse andere “Startbaan” sporten zoals hockey, atletiek, korfbal en softbal. Leuk detail: afgelopen week mochten we het eerste exemplaar van de sportstages flyers uitreiken aan Maria Bellis, die binnen onze club al bergen werk verzet voor, hoe kan het anders, de jeugd. Meer info over deze sportstages vind je hier. Of bekijk de flyer.

Maria Bellis neemt de eerste flyer van de Startbaan Sportstages in ontvangst,
die mede door ASKO georganiseerd kunnen worden.

 

Een gedachte over “ASKO sponsort Startbaan Sportstages”

Geef een reactie