Druk bezocht Club van 50 Event keiharde ace

Afgelopen zaterdag werd onder Spaanse weersomstandigheden het 2e event van de Club van 50 georganiseerd. In de middag maakte de zg. “Vrienden van LTC Startbaan” kennis met de razend populaire sport Padel dat in het begin van de avond werd vervolgd met Tapas, prima verzorgd door Sportcafé Startbaan. Uitkomst? Eigenlijk alleen maar (dol) enthousiaste reacties van onze Amigos. Marco Robijns gaf in zijn nawoord aan dat er binnenkort een grote klok op het park verschijnt dat voor een groot deel gefinancierd gaat worden uit de inkomsten van de Club van 50 en dat Padel wellicht een wat prominentere plek gaat innemen binnen onze vereniging. Wim Rentenaar en John Bijlsma werden op basis van objectieve en meetbare criteria gekozen tot hét padelkoppel van het event en kunnen een glansrijke Padelcarrière tegemoet zien. Peter Bot voltrok uiteindelijk met notariële accuratesse de trekking van maar liefst 6 TennisDirect waardebonnen ad €125,- per stuk. De gelukkige winnaars waren Mirjam Meier (verrassend 😉), Kees Noomen, René van de Ven, Marc Borkink, Elfride Telting en …nou ja zeg, Peter Bot zelf. Dat hield de gemoederen nog lang bezig. Was er dan helemaal geen wanklank te bekennen? Toch wel. Van buiten zwelt de kritiek aan dat de Club van 50 snel moet worden uitgebreid naar een Club van 75. Elk kritiekpuntje neemt jullie sponsorcommissie serieus en natuurlijk willen wij niemand buitensluiten. Dus gaan we zeker over nadenken. Tot slot bedankt de sponsorcommissie Han Schooneman; namen van nieuwe Vrienden in 2022 met nummers 9, 10, 33, 36 en 37 shinen dank zij hem nu ook tip top op ons Club van 50 bord. Tot het volgende event!

Een gedachte over “Druk bezocht Club van 50 Event keiharde ace”

Geef een reactie