Finales Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi zijn bekend. Jij komt toch ook?

Rachel Gans, kwam net tekort in de halve finale dames hoogste categorie NRT**

Vandaag waren de halve finales van de hoogste categorie NRT**. Toptennis en spanning alom. In de eerste halve finale won Tomi van den Ham in 3 sets van Twan van Zijl. De als eerste geplaatste en titelverdediger Ole Bredschneijder had de handen vol aan de als 5e geplaatste Lars Wagenaar en had ook 3 sets nodig (7-7, 4-6 en 6-2). Tomi en Ole mogen nu op zondag 25 juni om 14.00 uur gaan uitmaken wie zich voor een jaar titelhouder mag gaan noemen. Bij de dames waren uiteraard de ogen gericht op de niet geplaatste Rachel Gans die eerder in het toernooi onze clubkleuren op verrassende wijze hoog wist te houden. En scheelde niet veel, maar uiteindelijk verloor Rachel met 6-4 en 6-3 van Floor van Nunen. Jammer Rachel, maar we hebben van je genoten! De andere finaliste kwam uit de partij tussen de als eerste geplaatste Annelin Bakker en Jade Groen en daar was Annelin een maatje te groot (6-0,6-2). Finale Dames morgen om 12.00 uur en de vraag is of Annelin het dan weer zo makkelijk zal krijgen?
Over clubkleuren gesproken. In de damesdubbel staat Natasja van der Boon van LTC Startbaan met haar dubbelparter Amber Maalderink in de Dames Dubbelfinale tegen het koppel Laurie Barendse en Rachelle Starreveld! Aanvang 16.00 uur op het centre court, na het Champagne Surprise Event, gelijktijdig met de Heren Dubbelfinale.
Tot slot. Morgen valt er ook veel te genieten met topwedstrijden van padel. Immers, daar moeten nog aardig wat halve- en finalewedstrijden gespeeld worden.

Beknopt overzicht:
12.00 uur Dames Enkel finale – Annelin Bakker tegen Floor van Nunen
14.00 uur Heren Enkel finale – Ole Bredschneijder tegen Tomi van den Ham
16.00 uur Dames Dubbel finale- Natasja van der Boon en Amber Maalderink tegen Laurie Barendse en Rachelle Starreveld
16.00 uur Heren Dubbel finale – Tim Blom en Dean van Scheppingen tegen Jacco Arends en Daan Meijer
Hele dag: Padel wedstrijden halve finales en finales diverse catergoriën.

Voor het volledige wedstrijdschema klik hier

Geef een reactie