Sponsorevent enerverend, smaak- en succesvol

Afgelopen vrijdag werd het eerste sponsorevent van de nieuwe sponsoropzet 2.0 gehouden. Dat was smullen geblazen. En dan hebben we het niet alleen over de perfect verzorgde catering door Sportcafé Startbaan, maar over het gehele event. Er waren maar liefst 34 deelnemers waarvan het merendeel na het welkomstwoord van Hans Onverwagt ook meedeed aan de enerverende tennisclinic verzorgd door Wim Gomersbach, Erwin Roorda en jeugdtalenten Roy en Fabian.

Voorafgaand aan het geweldige buffet (nogmaals hulde voor Rick en zijn team), blikte Marco Robijns terug op het afgelopen sponsorjaar waarin de club een succesvolle metamorfose heeft ondergaan. Ook kon hij met trots verklappen dat niemand minder dan zwaargewicht Peter Bot de sponsorcommissie binnenkort zal komen versterken en dat de nieuw in het leven geroepen Club van 50 naar verwachting snel vol zal zitten. Voorzitter Milko Arendse verwoordde het belang van sponsoring en ontvouwde de 4 belangrijkste pijlers waar de sponsorinkomsten voor zullen worden ingezet: jeugd, ledenwerving en ledenbehoud, het OST en de verbinding van de diverse doelgroepen binnen de club. Marco voegde daar ten slotte aan toe dat een significant deel ook terugvloeit naar de sponsors zelf, voor interactie onderling en de diverse hardware- en digitale exposure.

Hoogtepunt was zonder meer de bekendmaking van de “Most Valuable Player”, die dankzij het geavanceerde ‘Video Analyse Startbaan’-systeem uiterst accuraat bepaald kon worden. Met een score van 8.46 ging Liesbeth Vos van Amstel Makelaardij uiteindelijk met de felbegeerde Wisseltrofee naar huis. Tijdens het buffet werden nog de nodige nummers en visitekaartjes uitgewisseld. Rond 21.30 uur keerde iedereen happy huiswaarts. Een aantal bleef zelfs nog uitbuiken tot laat in de avond. Uitkomst onbekend.
Conclusie? Dit smaakt naar meer, we kijken nu al uit naar een volgend event!

Geef een reactie