Sponsorcommissie neemt afscheid en wordt opgevolgd door nieuw topteam

 

Mogelijk dat een aantal van jullie het nieuws al in de wandelgangen heeft vernomen: we krijgen een wisseling van de wacht bij de sponsorcommissie. Na ruim 6 jaar nemen Hans Onverwagt, Hans Zunnebeld, Peter Bot en Marco Robijns afscheid en neemt de opnieuw sterk bezette sponsorcommissie bestaande uit Olav Fritschy, Marcel Wegloop, Therese Wijnen en Patrick van Dommelen het voor de club belangrijke stokje over.

Het zal niemand ontgaan zijn, in die 6 jaar is sponsoring bij LTC Startbaan een serieuze aangelegenheid geworden. Met de introductie van het zgh. “ Game-Set-Match ”-concept konden de sponsors kiezen voor a la carte sponsoring met uitgebreide exposure op het park en op de diverse digitale platforms. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de strakke uitingen op de banen.  En altijd met als hoofddoel een eerlijke uitruil tussen sponsors en vereniging: zij een een voor ons welkome financiële bijdrage, wij vergroten hun naamsbekendheid en brengen potentiële klanten aan. Inmiddels heeft dit geleid tot een groot aantal trouwe clubsponsors die tezamen onze Business Club vormen. Die ontmoeten elkaar trouwens minstens 1x per jaar bij het jaarlijkse sponsorevent.

Een aantal leden uit die Business Club omarmt daarbij nog een extra clubactiviteiten zoals Zorgsamen (OldStars), Royal Coster Diamonds (OST), ASKO/Prevox (Sportstages), Amstel Makelaardij (clubkampioenschappen). Met de sponsorinkomsten heeft de club de afgelopen jaren (extra) gelden kunnen vrijmaken voor bijvoorbeeld ledenwerving en -behoud, jeugdactiviteiten,  diverse clubactiviteiten als feesten, lustrumactiviteiten, clubkampioenschappen en het OST. Maakt het verenigingsleven extra aantrekkelijk.

Ook de in het leven geroepen Club van 50, waarvan de “vrienden van LTC” een extra bijdrage doneren, is inmiddels een bekend fenomeen. De speciale events als padel/tapas en de onlangs gehouden tour bij Royal Coster Diamonds waren voltreffers. Dat geldt ook voor de radiogestuurde stationsklok die op ons park hangt, gefinancierd met de inkomsten uit die Club van 50.

Wij zijn de Hansen, Peter en Marco dan ook dankbaar voor hun jarenlange inspanningen en het neerzetten van een solide basis.

Meer weten over sponsoring bij LTC? Neem gerust contact op met een van de nieuwe commissieleden voor een kop koffie.

Geef een reactie