De Hawk-Eye van Zorgsamen

tekenmoment Zorgsamen 1

Wie is?
Ik ben Marco Duut, 51 jaar, eigenaar van Zorgsamen. Matchsponsor sinds juni 2018. Van oorsprong Fysiotherapeut. Getrouwd met Anouk, twee dochters Anne-Carlijn en Babette. Nu nog woonachtig in Zegveld, straks in Laren, Gelderland. Mijn dochters en echtgenote zijn grote paardenliefhebbers, zelf ben ik geïnteresseerd in het produceren van bijzondere (Nederlandse) wijnen.

Wat heb je met tennis en sport?
Hoewel ik nu niet meer actief ben was ik vroeger wel een fanatiek tennisser. Was zelfs ooit nog clubkampioen van TV Miland (klein clubje hoor!) en organisator van het open tennistoernooi in Zegveld.
Mijn favoriete speler was Bjorn Borg. Niet in de laatste plaats, omdat deze kampioen als een van de eersten zijn naam goed wist te vermarkten. Naast tennis ben ik een verdienstelijk voetballer, zwemmer en judoka geweest. Op dit moment beperkt het sporten zich helaas tot hardlopen.

Wie is Zorgsamen?
Zorgsamen is één van de grotere thuiszorgorganisaties in deze regio met vestigingen in Uithoorn en Nijmegen. Vanuit Uithoorn bedienen we de zorgmarkt in Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Ouder-Amstel en de Haarlemmermeer. We zijn gespecialiseerd in de z.g. “basis zorg”. Dat doen we met maar liefst driehonderd enthousiaste medewerkers, voor het merendeel vrouwen van achttien tot zeventig jaar afkomstig uit vele culturen en met diverse opleidingsniveaus. Samen zorgen zij voor huishoudelijke ondersteuning (grootste gedeelte van onze zorgverlening), begeleiding individueel en persoonlijke verzorging. Ik ben trots op mijn platte organisatie met korte lijnen. Het ontbreken van lagen zorgt namelijk voor een grote effectiviteit. Wij zijn daarnaast heel sterk in de alarmopvolging. Vierentwintig uur per etmaal en 7 dagen per week staan mijn medewerkers stand-by om calamiteiten adequaat op te lossen.

Waarom heeft Zorgsamen gekozen voor LTC Startbaan?
Ik heb gekozen voor LTC Startbaan omdat de uitstraling van het park en de gehele sponsoropzet mij bijzonder aanspreken. Hiermee kan ik de (naams-)bekendheid van Zorgsamen vergroten, in de wetenschap dat uiteindelijk bijna iedereen vroeg of laat in aanraking komt met zorg. Voor zichzelf of voor naasten. Tevens hoop ik dat ieder lid zich realiseert dat Zorgsamen een prima optie is voor iedereen die zich (parttime) dienstbaar in de zorg wil maken. Wij hebben meestal meerdere vacatures open staan!

Wat zou anders en/of beter kunnen bij onze club?
Daar kan ik je helaas onvoldoende antwoord op geven omdat ik geen lid ben. M’n ervaringen als sponsor zijn tot op heden in ieder geval prima.

Waaraan zou je het liefst je sponsorbijdrage besteed zien worden ?
Ik zou persoonlijk kiezen voor faciliteiten die het voor mindervaliden aantrekkelijk maken het tennispark te bezoeken of om er zelf te sporten. Dat jullie ooit Esther Vergeer op jullie park hadden om rolstoeltennis te promoten, dat jullie clubhuis via een talud goed bereikbaar is en dat jullie een uitstekend mindervaliden toilet hebben stemt mij tot grote tevredenheid. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie mijn sponsorgeld op een juiste wijze zullen besteden.

Wat kan Zorgsamen voor de leden betekenen en/of andersom?
Voor mij zou het al een win/win zijn als de leden contact met onze organisatie opnemen als ze zorg nodig mochten hebben. Wij zijn laagdrempelig en zijn er om te ontzorgen.
Plus, zoals ik al zei, hoop ik echt dat leden contact met ons opnemen om eens te kijken of (parttime) werken in de zorg je wat lijkt en hoe dat in z’n werk gaat. Wellicht zijn we een goede match en krijgt het woord Matchsponsor zo een dubbele betekenis.

Kom je naar het sponsortoernooi in april 2019?
Als jullie een racket voor me hebben, zal ik zeker van de partij zijn. Kijk er met veel plezier naar uit!

Heb je tot slot nog wat toe te voegen?
Ik wens jullie veel succes met de club en wil mijn waardering uitspreken voor de vele vrijwilligers die bij jullie club actief zijn. En neem eens een kijkje op onze www.zorgsamen.nl, dan krijg je een aardig beeld van onze organisatie.

 

Zorgsamen 350 X 293 nr 2