De Hawk-Eye van Family Cars

HE Family Cars.jpg

Wie is?
Ik ben Marcel Wegloop, 49 jaar oud, getrouwd met Leslie en we hebben 3 dochters , Lara, Mila en Dana. Ik ben geboren in Amsterdam en wij zijn al ruim 20 jaar woonachtig in Amstelveen.

Wat heb je met tennis en sport?
Ik tennis al vanaf mijn negende jaar en sinds een jaar of 10 ben ik lid van LTC Startbaan. Ik ben een groot sportliefhebber van werkelijk alle sporten en volg ook alles. Mijn favoriete sporten zijn voetbal en tennis.

Wie is Family Cars?
Family Cars is een autobedrijf gevestigd in Amsterdam Zuid Oost, vlakbij het AMC ziekenhuis en op hetzelfde terrein als de Praxis en de Gamma. Ik heb het bedrijf opgericht in 1994 toen de vraag naar MPV’s begon toe te nemen. We hebben ons vanaf het begin gespecialiseerd in de ruimere auto’s zoals de Chrysler Voyager en de Renault Espace. Tegenwoordig hebben wij niet meer alleen maar de grote auto’s staan doordat je via internet makkelijker met verschillende type auto’s kan adverteren en onder de aandacht kan brengen. Ook hebben wij een werkplaats waar wij onderhoud kunnen verrichten aan alle merken auto’s van alleen APK tot een grote service beurt. Maar we je kunt ook goed bij ons terecht voor banden- tot airco service.

Waarom heeft Family Cars gekozen voor LTC Startbaan?
Omdat wij hier met ons hele gezin lid zijn van de club voel ik mij zeer betrokken. Leslie en ik spelen ook competitie en wij doen ook altijd mee met het open toernooi en de club- kampioenschappen.
Via deze sponsoring probeer ik mijn steentje bij te dragen aan de (financiële) gezondheid van de club. En als wij hier dan nog klanten aan overhouden zou dat natuurlijk heel mooi zijn.

Wat zou anders en/of beter kunnen bij onze club?
De recentelijke veranderingen op het park zijn al een heel goede stap vooruit. Het zou mooi zijn als de banen (of een aantal daarvan) het gehele jaar bespeelbaar kunnen zijn. Bij de jeugd is het probleem dat er een redelijk grote groep zeer goede tennissers zijn, maar dat er bij de kinderen van het niveau daaronder maar weinig spelers zijn waardoor die kinderen weer sneller afhaken omdat ze niemand hebben om mee te spelen.

Waaraan zou je het liefst je sponsorbijdrage besteed zien worden ?
Zoals zo net al gezegd, zou ik graag een aantal banen willen waar het hele jaar op doorgespeeld kan worden.

Wat kan Family Cars voor de leden betekenen en/of andersom?
Om te beginnen zou het leuk zijn als er mensen die onderhoud aan hun auto nodig hebben dat via Family Cars zouden willen doen. Indien gewenst kunnen de leden in Amstelveen gebruik maken van onze ophaal- en terugbrengservice, zodat ze geen tijd verliezen aan heen en weer rijden. Als iemand toe is aan een andere auto is die natuurlijk van harte welkom om een afspraak te maken om te kijken of wij iets daarin kunnen betekenen.

Kom je naar het sponsortoernooi in april 2019?
Natuurlijk!

Heb je tot slot nog wat toe te voegen?
Ik hoop dat de club een goede toekomst tegemoet gaat en dat iedereen zo lang als het gaat lekker tegen een balletje blijft aanslaan.

Family Cars los 350 X 293