De Hawk-Eye van Amstel Makelaardij

Frans solo.jpg

Wie is?
Ik ben Frans Vogel, 45 jaar jong, getrouwd met Ancilla en samen hebben wij 4 kinderen. Twee dochters, 2 zonen, 2 katten, 3 honden, 2 konijnen en 5 kippen en een haan. Een echt boerderijleven dus. Wij wonen op de grens van Amstelveen en Aalsmeer.

Wat heb je met tennis en sport?
Ik heb in mijn jeugd gevoetbald en aan karate gedaan. Door m’n werk te druk gekregen voor sport, totdat ik 3 jaar geleden door een vriend gevraagd ben om in te vallen bij het senioren team van Roda’23. Daar speel ik nu nog steeds. Tennis doe ik hobbymatig bij Startbaan of bij mijn buurman, die in de gelukkige positie is dat hij een tennisbaan in de tuin heeft. Sinds ik tennis ontdekt heb vind ik het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken en lekker een balletje te rammen.

Wie is Amstel Makelaardij O.G.
Amstel makelaardij is een klein en persoonlijk makelaarskantoor in Amstelveen (sinds maart 2017) aan de Amsterdamseweg 154 met 4 werknemers. Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop en het taxeren en verhuren van woningen in Amstelveen, Amsterdam, Aalsmeer en Uithoorn. Het persoonlijke en steeds innoverende karakter zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van de rest. Daarnaast krijgen onze klanten een buitengewone service omdat wij de lat voor onszelf heel hoog leggen.

Waarom heeft Amstel Makelaardij gekozen voor LTC Startbaan?
Mijn oudste zoon heeft bij een andere Amstelveense tennisclub getennist, zodoende heb ik vergelijkingsmateriaal. Ik kan niet anders concluderen dan dat het bij LTC Startbaan allemaal prima voor elkaar is. Dit was ook de reden voor ons om onze naam te verbinden aan de tennisvereniging.

Wat zou anders en/of beter kunnen bij onze club?
Momenteel zie ik niet zo snel wat er anders of beter zou kunnen bij de tennisvereniging. Door de privatisering merk ik wel dat er de nodige verbeteringen zijn doorgevoerd.

Waaraan zou je het liefst je sponsorbijdrage besteed zien worden?
Ik zou het op prijs stellen als de sponsorbijdrage besteed wordt aan opleiding van de jeugd

Wat kan Amstel Makelaardij voor de leden betekenen en/of andersom?
Wij zijn sinds 2018 verbonden aan LTC Startbaan en het is leuk om te zien dat al zo snel de eerste klanten via de tennisvereniging gebruik maken van onze diensten.
Om dit succes verder uit te bouwen willen we graag wat extra’s voor de leden doen. Als wij de verkoop van woning mogen verzorgen, doen wij de taxatie van de nieuwe woning geheel gratis. Daarnaast geven wij LTC Startbaan leden altijd een scherp tarief voor onze full service aanpak. Informeer gerust, daar komen we altijd uit.
Verder zou het voor leden interessant kunnen zijn om eens de hypotheek bij ons tegen het licht aan te houden. Met de lage rentestanden en hoge huizenprijzen valt er tegenwoordig veel rentewinst te behalen waardoor de maandlasten veel lager kunnen.

Kom je naar het sponsortoernooi in april 2019?
Ik kom zeker naar het sponsortoernooi en zal de dames op kantoor proberen mee te nemen.

Heb je tot slot nog wat toe te voegen?
Door de voordelen van de privatisering en hoe het park er bij ligt, denk ik dat de vereniging de komende jaren een gezonde groei in het aantal leden kan doormaken.
En leuk dat wij als sponsor ons steentje daaraan kunnen bijdragen.

Amstel Makelaardij