48-uurs bespanservice Rojo Racketsports

In samenwerking met Rojo Racketsports biedt Sportcafé Startbaan meerdere bespanopties waarmee de speelstijl van de meeste spelers wel wordt afgedekt.
Je hoeft alleen je racket bij de bar af te geven en kenbaar te maken naar welk type snaar en aantal KG’s spankracht de voorkeur uitgaat. Sportcafé Startbaan regelt de rest. Binnen 48 uur kun je het racket weer ophalen. Zonder meerkosten. Kies uit de volgende opties:

Optie 1 = Basissnaar (€ 20,-)
Deze snaar is geschikt voor allround tennissers, die graag controlerend powerspel en gevoel combineren. Echt Allround dus. De Synthetic Gut bevat sterke nylon filamenten met een polyamide coating. De PowerStrip Technologie zorgt voor extra controle en balversnelling. De snaar zorgt tevens voor demping van de trillingen, waardoor er zeer comfortabel mee te spelen is.

Optie 2 = Duurzame snaar (€ 22,-)
Een sterke polyester kern in combinatie met de zachte moleculaire constructie biedt goede speeleigenschappen. Daarnaast geeft deze snaar meer controle, een beter contact met de bal en een uitstekende duurzaamheid.

Optie 3 = Spinsnaar (€ 24,-)
Kombinatie van een hoekige, sterke monofilament-snaar, gecombineerd met een zachtere, ronde uitvoering in de breedte-richting, waardoor er beduidend meer spin aan de bal kan worden meegegeven. Ultieme spinmogelijkheden én tevens gevoel. Voor de veeleisende speler(ster).

Optie 4 = Armvriendelijke snaar (€ 22,-)
Een comfortabele multifilament snaar voor spelers die op zoek zijn naar een goede mix van comfort, balgevoel en speelbaarheid. Deze armvriendelijke snaar vangt vervelende trillingen op en beschikt over een hoge elasticiteit waardoor er meer snelheid aan de bal meegegeven kan worden. Extreem comfortabel en bijzonder armvriendelijk !

Algemene tips:

  • Laat je racket per jaar net zo vaak bespannen, als het aantal keer dat je per week speelt.
  • Heb je last van je arm? Wacht dan niet te lang met het vervangen van je bespanning.
  • Blijf tevens – zoveel mogelijk – weg bij stijvere snaren en ga zoveel mogelijk voor de allround of armvriendelijke variant.
  • Een nieuwe bespanning geeft niet alleen nieuwe veerkracht aan je bespanning, het zet ook je racket opnieuw op een egaal verdeelde spanning. Je racket gaat dus langer mee!
  • Hogere spankracht (aantal ‘kilo’s’ ) geeft je meer controle.
  • Lagere spankracht geeft je méér power én is armvriendelijker.
  • Het verschuiven van snaren is geen teken van slecht bespannen, of te slap bespannen. Sommige (met name comfortabele snaren) schuiven nu eenmaal, het hoort erbij.

Prijzen van de snaren zijn inclusief BTW, het bespannen én de 48 uurs Rojo haal & breng service.

Rojo bespannen
Het team van onze Match Sponsor Rojo Racketsports biedt i.s.m. Sportcafé Startbaan nu ook hun vakkundige bespanservice op onze club aan met de 48-uurs haal- en breng service. Handig.