Finale weekend Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi garantie op spektakel

We naderen een ongekende climax van het Royal Coster Diamonds Open Startbaan Toernooi.
Dit weekend diverse halve finales en natuurlijk op zondag op ons centre court toptennis met de heren- en dames enkel finales van het sterk bezette NRT toernooi. De winnaar van vorig jaar Ole Bredschneijder maakt na een zinderende kwartfinale, nog steeds kans om zijn titel te prolongeren. En bij de dames staat na het verkrijgen van een wild card, niemand minder dan onze “eigen” Rachel Gans in de halve finale!
De kaarten voor Padel worden ook steeds verder geschud en nu de toppers overblijven in het P-100 toernooi zijn we komend weekend verzekerd van spektakel. Dat moet je zien.
Off Court is er trouwens ook het nodige te beleven. Zaterdag reinigt hoofdsponsor Royal Coster Diamonds gratis je sieraden tussen 12.00 en 16.00 uur. Zondag organiseren ze van 14.30 tot 15.30 uur een Champagne Surprise Event en wellicht tref jij in je uitgeserveerde glas wel een echte diamant. Een expert zal je meteen keiharde uitsluitsel geven. Wie zien we dit weekend allemaal op Park Startbaan?

 

Geef een reactie