We zijn er (bijna) klaar voor: de 41e editie van het Open Startbaan Toernooi start al over een week.

De inschrijving is gesloten. Op sportief vlak zijn we weer verzekerd van een bijzonder sterk deelnemersveld met diverse spelers uit de top 25 van Nederland. Dat wordt smullen. Daarbij ook de winnaars van vorig jaar die hun titel gaan te verdedigen.
In de breedte trouwens ook honderden inschrijvingen en het Padelschema barst nu al uit z’n voegen.

Achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. En mede dankzij onze hoofdsponsor Royal Coster Diamonds hebben we ook een geweldig off court programma voor jullie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Champagne Surprise Event op de finale dag op 25 juni en word jij daarbij de lucky winner van een echte diamant? Of laat je sieraden op zaterdag 24 juni weer schijnen en geef ze een professionele schoonmaakbeurt. Gratis. Of maak kans op een collier van 18 karaat witgoud met 5 stuks 0.1 karaat diamanten en laat daarvoor hier je e-mailadres achter. Last but not least mogen we op het OST een primeur presenteren. In ons clubhuis vind je straks de “Royal Coster Diamonds showcase” waar de nieuwste tenniscollectie getoond wordt. Speciaal voor tennissers, door tennissers.

Geef een reactie