Patagonias zet Hawk-Eye in. Maak kennis met deze ijsersterke Match Sponsor van baan 11.

Denken Amstelveners aan Argentinië dan denken ze aan Maradona, Messi en natuurlijk aan IJssalon Patagonias. Vreemd genoeg blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat onze Sponsorcommissie onlangs onder onze leden heeft gehouden, dat nog niet iedereen de weg naar onze Match sponsor van baan 11 heeft weten te vinden. Gemiste kans. Dus daar gaan we verandering in brengen.
Met onze vaste sponsorrubriek “Hawk-Eye” krijgen we een kijkje in de keuken van deze (h)eerlijke ambachtelijke ijsmakers. Wie is de stuwende kracht achter deze ijsersterke formule, wat maakt hun ijs uniek, waar kan je het halen, wat bieden ze nog meer dan ijs en waarom hebben ook zij gekozen voor een seat in onze businessclub. Aardig weetje, eigenaresse Nuria stond al op de padelbaan in Argentinië toen menig lid van LTC Startbaan nog in de luiers rondliep. Kortom, klik rápido hier voor een uitgebreide kennismaking met Patagonias. Nieuwsgierig naar eerdere Hawk-Eyes van onze Match Sponsors? Ga naar deze pagina en klik op je favoriete logo.

Geef een reactie