Royal Coster Diamonds hoofdsponsor OST. Topeditie in het vooruitzicht.

We hebben gewoon nieuws, goed nieuws en schitterend nieuws. En deze is wel van de laatste categorie: Royal Coster Diamonds zal komende editie als hoofdsponsor van het OST fungeren. Dat betekent dat na de succesvolle samenwerking van afgelopen seizoen, de “preferred partner”-status naar een nog intensievere samenwerking getild gaat worden. En daarmee verzekeren we ons van een groot en sterk deelnemersveld en een compleet ‘off court’ programma. De ruim 700 (!) spelers én de vele toeschouwers zullen weer voor de nodige bedrijvigheid en gezelligheid op ons Park gaan zorgen.

Na ons eerdere bezoek aan Royal Coster Diamonds waren Ronald Koster, Robert Groot en onze eigen Robert Tamara afgelopen week te gast op ons Park om o.a. met Rein Willems, directeur van het OST en Marco Robijns van de sponsorcommissie te proosten op deze intensieve samenwerking. Een samenwerking die overigens verder zal gaan dan het OST alleen. Later meer daarover. En zoals je ziet hebben we de blijde gezichten maar meteen op camera vastgelegd.

Hoewel het OST ‘pas’ gepland staat voor 19 tot en met 25 juni, wordt er achter de schermen al door diverse partijen hard gewerkt aan de komende 41e editie. Alvast de sfeer proeven voor wat ons te wachten staat? Bekijk dan nog maar eens de professionele film die we vorig jaar van de spannende finaledag hebben gemaakt en bekijk hoe Ronald Koster de 40e editie van het OST had ervaren. Of loop nog eens door de foto’s die er toen geschoten zijn. Wordt leuk. Wordt interessant. Wordt vervolgd.

Een gedachte over “Royal Coster Diamonds hoofdsponsor OST. Topeditie in het vooruitzicht.”

Geef een reactie