Business Club vermaakt zich uitstekend tijdens Sponsorevent

Afgelopen vrijdag kwam onze business club weer bijeen op ons jaarlijkse sponsorevent. Een aantal van hen waagde zich aan Padel, waarbij bleek dat als je het nog nooit gedaan hebt je al een aardig niveau kunt bereiken. Tijdens het aanvullen van het verloren vocht en electrolyten gaf sponsorcommissielid Marco Robijns een kort overzicht van een aantal sponsorweetjes gevolgd door een uitleg hoe de verkiezing van de “Most Value Player” van het padelevent zorgvuldig en objectief tot stand was gekomen . Op basis van de 4 gehanteerde criteria t.w. ruimtelijk inzicht, core stability, spelgogme en mentale weerbaarheid, was het voor niemand een verrassing dat Maria Bellis van ASKO er met de fel begeerde wisselbeker vandoor ging. En zo dus de opvolger werd van Ronald Koster van Royal Coster Diamonds. De heerlijke tapas waren prima verzorgd door Master Chef Rick Nieuwenkamp himself en ongedwongen vonden er geanimeerde gesprekken plaats over uiteenlopende onderwerpen: van investeren in vastgoed, de kracht van e-commerce, hoe van kijkers kopers te maken, hoe om te gaan met personeelstekorten tot aan een ongelukkig aangelegde bussluis in Bovenkerk. Hier en daar werden ook nog wat zakelijke afspraken gemaakt. We hebben het tenslotte over een alsmaar groeiende business club. Het goede nieuws? Het was weer een zeer geslaagd event. Het slechte nieuws? We moeten weer een jaar wachten op een vervolg.

Geef een reactie