Clubkampioenschappen succesvol mede dankzij hoofdsponsor Amstel Makelaardij

Het zit erop. Bijna 3 weken hebben we genoten van de Startbaan Amstel Makelaardij Clubkampioenschappen. Mooie en bovenal sportieve wedstrijden, ca. 200 deelnemers, aardig wat toeschouwers, een goed verzorgde catering, geslaagde off court activiteiten, prima weersomstandigheden en zoals voorspeld: verrassende winnaars. De hiërarchie binnen de club is hiermee weer aardig door elkaar geschud. Mocht je op ons Park iemand tegen komen die met de borst vooruit of met het hoofd in de wolken loopt? Grote kans dat het één van de clubkampioenen betreft.
We geven een groot compliment aan de gehele organisatie, het liep allemaal weer op rolletjes. Rien Hogerwerf (altijd trouw ondersteund door wederhelft Jeanne) nam na ruim 30 keer (!) afscheid als hoofdregisseur van dit main event. Namens alle deelnemers in de afgelopen 30 jaar, bedankt Rien! Tevens dank aan onze hoofdsponsor Amstel Makelaardij, die niet geheel onverdienstelijk zelf ook een padelballetje meesloegen. Alles is gelukkig haarscherp door onze huisfotograaf Paul Gabel voor het nageslacht vastgelegd. De foto’s van het eerste weekend vind je hier. Voor Padel en Partymix hier. En de foto’s van het afgelopen weekend kun je hier bewonderen. Volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Geef een reactie