OldsStars tennis blijkt voltreffer. Aantal deelnemers maar liefst verdrievoudigd.

Wat vorig jaar met 8 deelnemers begon als een experiment vanuit de KNLTB en door LTC Startbaan geïntroduceerd werd, blijkt een regelrechte schot in de roos. Inmiddels zijn elke donderdagmiddag maar liefst 24 OldStars op ons Park te vinden, die zich vol enthousiasme onderwerpen aan diverse tennisspelvormen en aangepaste tennisregels. Eén ding is zeker, meer jaren tenniservaring en spelinzicht op de vierkante meter vind je nergens in Nederland. Vanaf september worden de activiteiten voor het ‘winter’seizoen gewoon vervolgd op de banen van het NTC (Kegel). Credo van dit alles? Je bent nooit te oud om te (blijven) spelen!
Geweldig dat dit initiatief mede tot stand is gekomen door onze Match Sponsor Zorgsamen. Over de beweegredenen was directeur Marco Duut vorig jaar al duidelijk:  “Het is geweldig dat we een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”. Waarvoor dank Marco. Voor meer informatie over het OldStars tennisconcept klik hier.

Geef een reactie