Sponsorcommissie strikt servicekanon DIS als nieuwe Match sponsor op baan 5

Ze zijn inmiddels een begrip onder Amstelveners en daarbuiten. We zijn dan ook apetrots dat we een 3-jarige Match Sponsorovereenkomst met DIS hebben afgesloten. Onlangs was eigenaar René van der Reest op ons park om dit met de befaamde ‘Hansshake’ met sponsorcommissielid Hans Onverwagt te bekrachtigen. DIS is nou exact een voorbeeld van een winkelier waar je nog écht persoonlijke aandacht krijgt. Met hart voor de zaak en klanten. Of je nou een broodrooster, wasmachine, TV of een complete hoogwaardige audio set wilt aanschaffen. De afkorting zegt het al: Dit Is Service. Die van Kyrgios verbleekt hierbij. Loop maar eens binnen op de Lindenlaan 382 en laat gerust weten dat je van LTC Startbaan bent. Drempelvrees? Dan kun je natuurlijk ook eerst even een kijkje nemen op baan 5. Die is namelijk vanaf heden omgedoopt tot DIS baan. De Sponsorcommissie heet eigenaar René van der Reest van harte welkom in onze businessclub. Later dit jaar zullen we in onze rubriek Hawk Eye vast en zeker nader kennismaken met René.

 

Geef een reactie