Amstel Makelaardij ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de Clubkampioenschappen

Steeds meer leden kennen onze Match Sponsor Amstel Makelaardij als trouwe Match sponsor. Sinds vorig jaar is die bekendheid nog eens sterk toegenomen door tevens de clubkampioenschappen als hoofdsponsor te adopteren.
Als het gaat om de aankoop, verkoop of verhuren van een huis weten steeds meer leden dan ook de weg naar de Amsterdamseweg te vinden waar Frans Vogel en zijn team klaar staan om dat in professionele banen te leiden.
Frans vertelt enthousiast: “Sponsoring bij LTC Startbaan met het Match pakket heeft ons de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd en met de extra sponsoring van de clubkampioenschappen hebben we gemerkt dat onze naamsbekendheid onder de leden verder is gestegen. Althans, we merkten dat meer leden contact met ons zochten. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen we gevraagd werden of we dit jaar weer de clubkampioenschappen wilden sponsoren. Trouwens, ik begreep dat padel nu ook op het menu staat. Ik speel dat ook al enige tijd met vol enthousiasme en wellicht is dit een mooie gelegenheid om mij in het strijdgewoel te mengen”. Dat juichen we als sponsorcommissie uiteraard van harte toe Frans, houd het weekend van 2, 3 en 4 september maar vast vrij!

 

Geef een reactie