We hangen het aan de grote klok, Park Startbaan is nu volledig bij de tijd

Wat staat ie schitterend. Of liever gezegd, wat hangt ie prachtig. We hebben het dan over onze radiogestuurde stationsklok, over het gehele Park zichtbaar en tot op de seconde nauwkeurig. Zwitserse precisie dus.
Afgelopen zondag vond in ons 50-jarige jubileumjaar onder toeziend oog van aardig wat leden de officiële onthulling plaats. De klok die er door een krachtige en soepele samenwerking tussen LTC Startbaan, Park Startbaan en de Sponsorcommissie is gekomen. De klok die voor een groot gedeelte gefinancierd is door onze  ‘Vrienden van LTC Startbaan’ die tezamen de Club van 50 vormen. De klok die er voor gaat zorgen dat je op tijd begint met spelen én tijdig zal gaan vegen. De klok die aangeeft dat je nog tijd genoeg hebt om wat (meer) te drinken op het terras of in het Sportcafé.
Bij de onthulling nam als eerste onze voorzitter Milko Arendse ons mee in een stuk geschiedenis van de club, waarna Peter Bot als lid van de Sponsorcommissie een korte beschrijving gaf van welke ‘krachten’ er voor gezorgd hebben dat deze klok er uiteindelijk is gekomen. Met een ferme ruk aan het touw (je kon zien dat Peter regelmatig in de sportschool te vinden is) en na het ontkurken van de champagne, werd de klok dan eindelijk onder luid applaus ontbloot en officieel in gebruik genomen. Ohh’s en ahh’s vloeiden rijkelijk door de lucht. En als je de klok ziet, meer dan begrijpelijk.
Daarna werden de feestelijkheden in het clubhuis voortgezet. Daar gaf Rein Willems als voorzitter van Park Startbaan een overzicht van wat we als tennisclub nog meer voor verbeteringen aan het Park mogen verwachten. Klonk veelbelovend en dat is het ook. Onder genot van een drankje en diverse hapjes, werd het nog reuze gezellig. Jammer als je er niet bij kon zijn, maar gelukkig kun je nog wat nagenieten met de beelden.
De Sponsorcommissie bedankt alle partijen die deze klok mogelijk hebben gemaakt en in het bijzonder dus onze Club van 50, zonder jullie bijdrage had dit functionele pronkstuk er niet gehangen!

Geef een reactie