Match sponsor Zorgsamen omarmt OldStars tennis

Het is een mooie trend aan het worden: onze Match sponsors die zo tevreden zijn over hun sponsorschap bij LTC Startbaan, dat ze extra sponsorgelden willen investeren in een specifiek doel. Zo is ASKO al geruime tijd de hoofdsponsor van de populaire Startbaan Sportstages voor de jeugd en werden de clubkampioenschappen omgedoopt in de Amstel Clubkampioenschappen door de gulle extra sponsorbijdrage van Amstel Makelaardij.

In ons laatste gesprek gaf Zorgsamen aan ook iets extra’s te willen doen. Al snel gingen de gedachte uit naar de nieuwe tennisvorm voor ouderen; het afgelopen jaar succesvol geïntroduceerde OldStars tennis. Marco Duut, directeur van Zorgsamen was direct enthousiast: “Als één van de grootste thuiszorgaanbieders in de regio op het gebied van huishoudelijke ondersteuning hebben wij natuurlijk veel contact met ouderen. En dan vaak in een ondersteunende rol, omdat men fysiek tot minder in staat is. Hoe geweldig is het dan dat we ook een rol van betekenis kunnen spelen om ouderen langer in beweging en fit te houden. Wij ondersteunen dit soort maatschappelijke initiatieven dan ook van harte”.
En hoewel er met tennis altijd maar één partij kan winnen is hier toch echt sprake van een win/win. Zorgsamen tevreden én door de extra bijdrage kunnen we de kosten voor de deelnemers relatief laag houden. Mede namens onze OldStars dank hiervoor Marco!

Onder leiding van onze eigen OldStar trainer Wim Gomerbach zijn de OldStars zomers actief op Park Startbaan en in het winterseizoen bij De Kegel/NTC.

Geef een reactie