Sponsorevent 2021 levert weer veel tevreden gezichten op

Hoewel de opkomst met ruim 20 deelnemers wat minder was dan de laatste editie, was het sponsorevent ook dit jaar weer een groot succes. Rond 17.30 werd er gestart met een intensieve en gevarieerde tennisclinic, perfect verzorgd door Wim Gomersbach en Erwin Roorda. Na afloop kwam de door Amstel Makelaardij beschikbaar gestelde handdoek dan ook prima van pas. In de serre gaf Marco Robijns o.a. een kort overzicht van de upgrading van Park Startbaan en de mutaties binnen onze businessclub met daarbij speciale aandacht voor de nieuwe sponsors Noordman Hoveniers, TennisDirect, Patagonias IJssalon en Studio Djanim. De felbegeerde wisseltrofee voor de “Best Team Player” ging naar Ronald Koster, marketing manager van Royal Coster Diamonds, die keer op keer zijn medespelers op weergaloze wijze wist te motiveren. Sportcafé Startbaan serveerde daarna een gevarieerd menu van diverse hapjes uit waarna de deelnemers rond 21.00 uur tevreden huiswaarts keerde.

Ronald Koster van Royal Coster Diamonds ontvangt uit handen van Marco Robijns de felbegeerde wisseltrofee voor “Best Team Player”
De Business Club wordt bijgepraat over diverse sponsorzaken

Een gedachte over “Sponsorevent 2021 levert weer veel tevreden gezichten op”

Geef een reactie