Patagonias ijssalon en Studio Djanim nieuwe Match Sponsors

Hoe koel. Met trots kan de sponsorcommissie melden dat de business club is uitgebreid met maar liefst twee nieuwe Match sponsors. IJssalon Patagonias op fietsafstand van ons park staat garant voor (h)eerlijk ambachtelijk ijs. Zonder smaak- en kleurstoffen, natuurlijke ingrediënten, laag suikergehalte en altijd vers bereid. Trouwens ook voor prima patisserie of een lekkere lunch kun je bij Patagonias terecht. In oktober zal baan 11 officieel worden omgedoopt tot baan “Patagonias”.
Baan 8 wordt dan baan “Studio Djanim”. Het kantoor van Studio Djanim is gevestigd op Startbaan 8 en kijkt uit op ons park. Toe aan een nieuw interieur? Dan ben je bij Studio Djanim aan het goede adres. Neem maar eens een kijkje op hun site dan begrijp je wat we bedoelen. LTC Startbaan en de sponsorcommissie heten Patagonias en Studio Djanim van harte welkom in de business club en hopen dat veel leden de weg naar jullie zullen vinden.

Hans Onverwagt geeft zijn befaamde “Hansshake” aan Nuria en Ferdinand van Patagonias
Ook Djanim van der Schalk tekende een 3-jarige Match overeenkomst

Geef een reactie