Marcel Wegloop tekent bij, baan 4 blijft de “Family Cars” baan

De vaart zit erin. En hoe. Ook Family Cars (baan 4) is tot verlenging van zijn ‘Match’ overeenkomst overgegaan. Onze eigen Marcel Wegloop hoefde daar niet lang over na te denken, want menig lid van de tennisclub heeft immers in de afgelopen jaren de weg naar zijn bedrijf in Amsterdam Zuid-Oost weten te vinden. Of dat nu voor een mooie occasion is, een voordelige luxe import auto of voor onderhoud, het zal bij  Family Cars wel te maken hebben met de service.  Marcel blij, sponsorcommissie content en de club kan deze bijdrage weer een mooie bestemming geven.

Marcel Wegloop zet z’n handtekening onder de nieuwe sponsor overeenkomst
Realistische score als Marcel woensdags tegen commissielid Hans Zunnebeld speelt
                  Succesvolle partnership tussen Family Cars en LTC Startbaan door de geweldige service

Geef een reactie