Zorgsamen zet handtekening onder nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst

De vaart zit erin, ook Zorgsamen zal de komende 3 jaren als Match sponsor aan onze club en baan 10 verbonden blijven. Marco Duut, directeur en eigenaar van de grootste thuiszorgorganisatie in de regio kwam hoogst persoonlijk op ons vernieuwde park langs om dat officieel te bekrachtigen. Top Marco! Weten wat Zorgsamen voor je kan betekenen, niet in de laatste plaats als fijne (parttime) werkgever van dankbaar werk? Check dan nog even zijn Hawk Eye van 2019, die is nog steeds actueel.

 

    Marco Duut verlengt onder toeziend oog van onze Marco voor 3 jaar

Zorgsamen: voorsprong door thuiszorg op maat

          Zorgsamen ontvangt nieuwe medewerkers met open armen! Solliciteer via hun site.

 

Een gedachte over “Zorgsamen zet handtekening onder nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst”

Geef een reactie