Ook Amstel Makelaardij blijft de komende 3 jaar Match Sponsor

Dat staat weer als een solide huis. We hebben het dan over de nieuwe sponsorovereenkomst met een van meest succesvolle en zeker de klantvriendelijkste onroerend goed makelaar uit de regio: Amstel.
Afgelopen vrijdag was eigenaar Frans Vogel op ons park en hij zei volmondig ja op de vraag of hij de aflopende sponsorovereenkomst wilde verlengen. Frans Vogel: “Ik ben enorm tevreden met jullie sponsorfilosofie, daar kunnen andere sportclubs echt een voorbeeld aan nemen”. Het betekent dat Amstel Makelaardij wederom voor de komende 3 jaar aan onze club als Match sponsor verbonden is en de geliefde baan 6 dus de “Amstel Makelaardij baan” blijft. Dank voor de verlenging en het compliment Frans en als fervent padel speler hopen we je binnenkort regelmatig op ons park te mogen begroeten!

Een gedachte over “Ook Amstel Makelaardij blijft de komende 3 jaar Match Sponsor”

Geef een reactie