ASKO tevreden en verlengt sponsorovereenkomst met 3 jaar

Blijde gezichten afgelopen donderdag op Park Startbaan. Marcel en Maria Bellis van Match plus sponsor ASKO tekenden daar in het bijzijn van de sponsorcommissie en het bestuur een nieuwe 3-jarige sponsorovereenkomst. Reden? LTC Startbaan is toch een beetje hun cluppie. Daarnaast is het in lijn met hun sponsorfilosofie en zijn ze bovenal blij met de exposure die we er als club voor teruggeven. Wisten jullie bijvoorbeeld dat de populaire Startbaan Sportstages voor de jeugd mogelijk gemaakt worden door ASKO?
Namens LTC Startbaan dankt de sponsorcommissie ASKO voor de succesvolle samenwerking in de afgelopen jaren. De komende periode gaan we dit ongetwijfeld voortzetten.

Een gedachte over “ASKO tevreden en verlengt sponsorovereenkomst met 3 jaar”

Geef een reactie