Het ledenbestand baart ons zorg

Gelet op de opbouw van ons ledenbestand heeft een aardig deel van ons er vroeg of laat mee te maken: zorg voor onszelf of naasten. En daarom zijn we enorm blij dat we een van de grootste zorginstanties uit de  regio aan ons sponsorbestand mogen toevoegen: Zorgsamen uit Uithoorn. Afgelopen woensdag is een driejarige “Match” overeenkomst met Marco Duut ondertekend. De directeur (in zijn jeugd overigens ook een fanatiek tennisser) is ook content met de overeenkomst: “Met pakket Match zijn we in staat de naamsbekendheid van Zorgsamen naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zou het mooi zijn als we in de toekomst een aantal leden als nieuwe medewerkers mogen verwelkomen”.

tekenmoment Zorgsamen 1
Marco Duut van Zorgsamen aan de tekentafel met sponsorcommissie lid Hans Onverwagt: 3 jaar Match Sponsor voor maximale exposure.
Tekenmoment Zorgsamen 2
En ook Marco Duut ontkomt natuurlijk niet aan de inmiddels befaamde “Hansshake”.

 

Geef een reactie