Rojo verlengt Sponsorovereenkomst en kiest voor Match+ pakket

Een succesvol huwelijk. Zo mag je het inmiddels wel noemen. Al jaren heeft Rojo Racketsports zich aan onze club verbonden en daar komen in ieder geval nog minimaal 3 jaren bij. Als een van de eerste stapt Rojo in bij de nieuwe sponsoropzet en kiest voor het sponsorpakket “Match“, met maximale tegenprestaties. Daarnaast zal Rojo op andere manieren de club blijven ondersteunen. Wij danken John Visser en zijn team voor het in ons gestelde vertrouwen en gaan er wat moois van maken.

Binnenkort meer info over Rojo Racketsports én over andere mooie ontwikkelingen op sponsorgebied….

Rojo overeenkomst
John Visser, eigenaar Rojo Racketsports en Hans Onverwagt namens onze sponsorcommissie, bekrachtigen de nieuwe overeenkomst.

Geef een reactie