Startbaan Sponsoring 2.0 van Start

Start

Het is zover. Na een aantal maanden van voorbereiden zijn we klaar voor de nieuwe sponsoropzet binnen LTC Startbaan! We zetten meer communicatiedragers in en garanderen meer exposure. Zowel op het park als digitaal. Dat betekent uiteindelijk een prima rendement op een van de beschikbare sponsorpakketten.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de site of nog mooier, vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. Ook fijn als je dit bericht even deelt! 😉

7 gedachten over “Startbaan Sponsoring 2.0 van Start”

 1. Dag heren.

  War dachten jullie van een beamer op de zuidkant van de tennishal, baan 3,4,5 aan de Beneluxbaan?
  Aardig oppervlak en s’winters goed zichtbaar.
  Rijdt nogal wat langs, lijkt mij.
  In de zomer kan hij op de westkant van de andere hal gericht worden.
  Lijkt mij een zeer aantrekkelijke exposure.

  Groet, Manuel

 2. Goed idee Manuel, houden we als optie in ons achterhoofd. We gaan eerst aan de slag met de huidige op dit moment vastgestelde communicatiedragers, wat al een aardige kluif wordt. Als dat eenmaal staat maken we de balans op en kijken we wat qua kosten/opbrengsten nog verder kan. Bijvoorbeeld voor een club hoofdsponsor. Dank voor het meedenken en we hebben sowieso binnenkort contact.

  1. Hoi Hans, Hans en Marco.
   Nog een vraagje:
   Het was destijds mijn suggestie aan de sponsorcommissie en vereniging om het promofilmpje als bijlage richting potentiële sponsors te sturen en/of het onder de leden te verspreiden.
   Daar is bij mijn weten weinig vervolg op geweest.
   Gaat daar nu wat mee gebeuren?

   Groet, Manuel

 3. Hola Manuel,
  Promofilm staat nu iig op de website en zal zeker gebruikt gaan worden bij het benaderen van potentiële sponsoren. Zeker een welkome tool. Belangrijkste voor nu is dat bij zoveel mogelijk leden bekend wordt hoe de nieuwe opzet eruit ziet en dat we als club aardig wat te bieden hebben. Binnenkort even afspreken. Groet, Marco.

Geef een reactie